nije im lako

Zluradi komentari bodu poput noževa: Megan Markl i princ Hari imaju samo JEDNU PORUKU za sve DUŠEBRIŽNIKE sa INTERNETA

0

Uprkos svemu što se piše, par stoji čvrsto nogama na zemlji i ne dozvoljavaju da ih poljuljaju negativni komentari 

foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia
foto: Utrecht Robin/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl ovih dana su definitivno tema broj 1 u svim svetskim medijima. Od kako je princ Hari otputovao u Britaniju kod bolesnog oca javnost ne prestaje da kritikuje svakih njihov korak.

 

Na posletku, čini se, već iscrpljeni od svega, Hari i Megan su odlučili da se zavničnim putem obrate javnosti i objasne da ma šta radili neće uspeti da ih poremete i izbace iz koloseka.

 

- Već smo ne znam koliko puta čuli iznova da su određene prilike za njih bile dobre ili loše. Ipak, još uvek su ovde. Oni još uvek rade i slede ono u što veruju, uprkos tome što se neprestano osporavaju i kritikuju. Nećete ih slomiti - poručili su u zvaničnom saopštenju.

 

 

Saopštenje je usledilo kao odgovor na nedavno objavljen članak u kojem se tvrdi da par mora da "dokaže da može da se ponaša" tokom svojih javnih nastupa u Vankuveru ove nedelje ako "žele da spasu vezu sa kraljevskom porodicom".

 

Oni nisu bili pošteđeni ni na društvenim mrežama nakon što su pokrenuli svoj novi sajt. 

 

Tviteraši koji pomno prate sve što oni rade, osuli su paljbu prvenstveno po Megan, zbog rečenica u kojima sama sebe naziva velikim borcem za ljudska prava i rodnu jednakost.

 

 

Zamereno im je takođe i što su, upkos obećanju pokojnoj kraljici, nastavili da koriste prezime Saseks, koje im ne pripada još od kada su napustili kraljevske funkcije.

 

Nedavno je takođe otkriveno da su Hari (39) i Markl (42) svojoj deci — princu Arčiju (4) i ćerki princezi Lilibet (2) dali titulu Saseks kao prezime, a ne Mauntbaten-Vindzor.

 

- Žena je stavila svoj kraljevski grb na stranicu. Grb porodice koja je navodno rasistička - pišu tviteraši.

 

KRITIKE IH POGAĐAJU, ALI IH NEĆE SLOMITI KAŽU MEGAN I HARI
KRITIKE IH POGAĐAJU, ALI IH NEĆE SLOMITI KAŽU MEGAN I HARI foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Iako je par bio osuđen zbog toga što se „zadrža“ za titule iz perioda kad su bili članovi kraljevske porodice, izvor blizak paru kaže da oni neće ćutati na sve uvrede koje se čuju na njihov račun.

 

Sve ovo navelo je Harija i Megan da reaguju i javno stave svima do znanja kakav je njihov stav po tom pitanju.

 

- Princ Hari i Megan su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa.To je činjenica. To je njihovo prezime i prezime - rekao je insajder za Mirror u četvrtak.

 

Megan i Hari nisu želeli da daju svoj komentar za Pedjž Siks, ali nije isključeno da će se to dogoditi u danima koji su pred nama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak za govor tela o Megan i Hariju

 

makonda-tracker