fanovi su besni!

Dok Hari i ona trljaju ruke — PREKRŠENO je OBEĆANJE: Megan Markl IZDALA kraljicu Elizabetu novim poslovnim poduhvatom

0

Megan Markl i princ Hari uplovili su u nove poslovne poduhvate, ali mediji pišu da su time izdali kraljicu Elizabetu.

Megan Markl i Hari krenuli su u nove poslovne pobede
Megan Markl i Hari krenuli su u nove poslovne pobedefoto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Supruga princa Harija, nekadašnja glumica i sadašnja uspešna preduzetnica, Megan Markl, stoji iza kreativnih odluka koje su donete za novi veb-sajt napravljen za nju i njenog muža.

 

Takođe, vojvotkinja Megan je naime, potpisala ugovor s kompanijom Lemonada Media, za koju će ubuduće nastaviti da snima svoj potkast Archetypes, koji je ranije radila za Spotify.

 

I dok je Megan veoma zadovoljna poslovnim saradnjama, kako je i sama naglasila, ona i Hari našli su se na udaru javnosti kada su njihovi sajtovi sada preusmereni na jedinstven sajt Sussex.com, čime se i dalje pozivaju na svoje kraljevske titule, iako su odustali od vršenja dužnosti kao članovi britanske kraljevske porodice.

 

Kako navode strani mediji, među kojima Pejdž Siks, ona time krši obećanje dato pokojnoj kraljici Elizabeti Drugoj, koje se odnosimo na to da neće više koristiti ime Saseks za svoje lične brendove.

 

Megan i Hari pokrenuli su novi veb-sajt sussex.com
Megan i Hari pokrenuli su novi veb-sajt sussex.comfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, njihov novi sajt trebalo bi, kako se navodi, da promoviše njihova filantropska dela, ali na njemu se mogu videti njihove titule i grbovi, što se nije dopalo fanovima britanske kraljevske porodice, jer je par napustio svoje dužnosti pre nekoliko godina i nije pričao najlepše stvari o članovima porodice.

 

Naime, oboje imaju svoje grbove, koje su dobili s titulama koje im kraljica Elizabeta dodelila posle venčanja, a na društvenim mrežama se može pročitati da se na sajtu nalazi samo Meganin grb.

 

 

Takođe, korisnici društvene mreže Iks komentarišu da je par ponovo pokazao da ih ne zanimaju članovi porodice, pogotovo kralj Čarls III, koji se bori s karcinomom, što je nedavno otkriveno.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BBC povukao potkast o princu Hariju i Megan Markl

 

makonda-tracker