ne vole eksponiranje

Kako danas izgleda sin Sare Džesike Parker i Metjua Broderika? RETKA fotografija slavne porodice iznenadila je Instagram

0

Sara Džesika Parker i Metju Broderik imaju troje dece, ali oni se veoma retko pojavljuju u javnosti.

Sara Džesika Parker sa Metjuom Broderikom ima troje dece, koja ne vole da se eksponiraju
Sara Džesika Parker sa Metjuom Broderikom ima troje dece, koja ne vole da se eksponirajufoto: EPA/PETER FOLEY

Glumica Sara Džesika Parker već decenijama, baš kao i lik po kome je najpoznatija, Keri Bredšo, živi u Njujorku, i to sve vreme u istom stanu, zajedno sa svojim mužem Metjuom Broderikom, čovekom koga Holivud ne obožava kao Saru.

 

Mnogi ni ne znaju da par ima troje dece, sina Džejmsa i ćerke bliznakinje Marion i Tabitu (14), koje nisu smele da budu fotografisane dok nisu napunile 13 godina, nakon čega ih je sama predstavila na crvenom tepihu.

 

Sara ne krije da je Metju čovek njenog života, uprkos svim turbulencijama koje su imali, a njihova porodica obično je daleko od očiju javnosti, iako su oni jedan od najpoznatijih parova u Holivudu.

 

 

Ipak, njihov najstariji sin, Džejms Vilki Broderik (21), pokazao je na svom Instagramu kako provodi vreme s roditeljima u prirodi. On je objavio nekoliko fotografija, na kojima se čini da je iste visine kao njegov tata Metju (61); pored poziranja s tatom, Džejms je pokazao i romantični  momenat svojih roditelja tokom šetnje, prilikom zalaska sunca.

 

 

Kada je Džejms napunio 20 godina, Sara Džesika Parker je na društvenim mrežama napisala koliko joj se život promenio nabolje kad se rodio, a da je čitav život "kaleidoskop uspomena, u svim sjajnim oblicima, promenama i perspektivama koje je on doneo u njihov život".

 

Sara Džesika Parker i Metju Broderik retko se pojavljuju u javnosti sa decom
Sara Džesika Parker i Metju Broderik retko se pojavljuju u javnosti sa decomfoto: EPA / PAUL BUCK

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Bonus video

 

AMERIČKI GLUMAC NAPUSTIO HOLIVUD ZBOG KARIJERE U SRBIJI Želi da pomogne našim glumcima i da jednog dana postane srpski Barak Obama

 

makonda-tracker