magija na delu

Košta 12.000 evra i rasprodata je PREKO NOĆI: Da li je ovo NAJLEPŠA HALJINA KERI BREDŠO koju smo videli za 25 godina?

0

Neobična, otmena, elegantna haljina koju je junakinja serije ponela na svoj načina potpuno je opčinila svet

Sara Džesika Parker u seriji '...I tek tako'
Sara Džesika Parker u seriji "...I tek tako"foto: HBO Max / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Serija "... I tek tako", nastavak kultnog TV hita "Seks i grad" izaziva podeljena mišljenja kada je scenario u pitanju, ali kada se radi o modi – nema greške.


Mnogi koji su razočarani zapletom tvrde da i dalje gledaju seriju samo zbog stila glavnih junakinja Keri, Mirande i Šarlot, a Sara Džesika Parker je sada pokazala da, iako je već decenijama u liku modne zaljubljenice i kolumnistkinje Keri Bredšo, i dalje ima moćan "Keri efekat".


U novoj epizodi, njen lik priređuje oproštaju zabavu od stana u kome je živela dugo, a u pitanju je glamurozan događaj za koji je pripremila isti takav stajling.

 

Odabrala je balsku haljinu prekrivenu mnoštvom tamnih i svetlih cirkona koji svaraju šaru šahovnice, a reč je kreaciji modne kuće Oscar de la Renta, iz kolekcije za jesen 2023. Ona nema ni bretele ni rukave, gornji deo je pripijen korset, a od kukova širi u raskošnu suknju s efektom krinoline.

 

 

Keri Bredšo ju je upotpunila na svoj način – dodavši crne poluprovidne rukave i u kombinaciji sa helankama.


Cena ove haljine iznosi vrtoglavih 12.000 evra, ali svetski mediji javljaju da je ona rasprodata nakon emitovanja pomenute epizode serije.

 


Junakinja koju igra Sara Džesika Parker kombinovala je, inače, elegantnu haljinu s rukavima od tila koje, takođe, potpisuje kuća Oscar de la Renta, a tu su i Wolford helanke i svetlucave salonke nazvane Vivienne nastale u mašti italijanskog dizajnera Renea Kaovile.

 

BONUS VIDEO

Haljina Sofije Riči

 

 

makonda-tracker