zanimljivo

UOPŠTE NE ŽELI da troši energiju na "njene drame": Šta Kristin Dejvis misli o povratku Kim Katral u ulogu Samante

0

U kakvim su odnosima Kristin Dejvis i Kim Katral?

keri, šarlot, samanta i miranda u seriji su najbolje prijateljice, a privatno...
keri, šarlot, samanta i miranda u seriji su najbolje prijateljice, a privatno...foto: EPA-EFE/DANIEL DEME

Svi fanovi serije "Seks i grad" bili su ushićeni kada su čuli da se čuvena Samanta Džouns vraća, odnosno, da će se Kim Katral pojaviti u drugoj sezoni serije "I tek tako".

 

Glumica je u tajnosti snimila svoje scene, nakon što je zbog sukoba sa Sarom Džesikom Parker bila odsutna iz prve sezone, pa je zato i imala dva važna zahteva:

 

Kim je imala dva uslova: prvi —  da neće glumiti ni sa jednom drugom devojkom (misli se na Saru Džesiku Parker, Sintiju Nikson i Kristin Dejvis), a drugi — nije želela da vidi tvorca serije Majkla Patrika Kinga - rekao je izvor za Page Six.

 

 

Iako nisu u dobrim odnosima sa Kim, njene koleginice iz serije znaju koliko ljudi vole lik Samante, pa ih je razočaralo kad se pročulo da se Kim pojavljuje u seriji "I tek tako".

 

— Sada se nadam da obožavaoci neće biti razočaravani nakon količine drame koja se odvila oko toga — izjavila je Kristin Dejvis na temu Kiminog povratka u seriju.

 

— Nismo hteli da ta informacija nađe put do javnosti, hteli smo da njen povratak bude iznenađenje — rekla je Kristin tokom gostovanja u emisiji Today.

 

ekipa serije seks i grad
ekipa serije seks i gradfoto: Dave Allocca/Starpix, Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica, koja igra ulogu Šarlot Jork Goldenblat, smatra povratak lika Samante lepom stvari za fanove.

 

— Mi smo svesni koliko ona znači fanovima Seksa i grada, hteli smo da im damo ono što žele. Hteli smo da smislimo način da to izvedemo — pričala je ona.

 

kristin dejvis ne želi da troši energiju
kristin dejvis ne želi da troši energijufoto: Lev Radin/Pacific Press/ShutterstockEditorial/Profimedia

Tvorac serije Majkl Patrik King trudio se da zadrži u tajnosti vest o Kiminom povratku, pa je razočaran, kao i svi, ishodom.

 

Inače, Kristin Dejvis, kao i sama Sara Džesika Parker, nije u bajnim odnosima s Kim Katral, ali, kako je sama rekla, ne može da troši energiju na to.

 

Ja ne mogu nikoga da promenim. Neću da trošim energiju na to.

 

 

makonda-tracker