pogledajte

Jedna je ista kao tata, a druga – mamina slika i prilika! Sara Džesika Parker ponosno pokazala ćerke (FOTO)

0

Sara Džesika Parker ima dve ćerke koje nikada ranije nije želela da prikaže javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Sara Džesika Parker se pojavila na promociji svog novog filma Hokus Pokus 2 i tom prilikom prvi put pokazala ćerke Marion i Tabatu.

 

Njihovo pojavljivanje je privuklo mnogo pažnje, s obzirom na to da je glumica želela da njena deca odrastaju kao sav normalan svet i nikada ih nije vodila sa sobom niti izlagala medijima i reflektorima.

Između ostalog, to je bio i jedan od razloga zašto je odabrala Njujork za svoj dom, a ne Los Anđeles kao i sve druge holivudske zvezde. Inače, ona decenijama živi u istom stanu zajedno sa svojim mužem Metjuom Broderikom.

 

Svim paparacima je bilo zabranjeno da fotografišu njene ćerke, a sada kada imaju 13 godina, ona je ipak rešila da ih pokaže na crvenom tepihu.

Merion i Tabata su simpatične devojčice, koje su za ovu priliku odabrale svedene haljine i sandale sa visokom štiklom. Sara je sve vreme bila uz bliznakinje, a u jednom trenutku im se pridružio i Metju. Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, jedna od devojčica više liči na tatu, dok je druga ista majka.

 

Podsetimo, Sara je devojčice dobila uz pomoć surogat majke, a ona i Broderik imaju i sina Džejmsa, koji ima 20 godina, studira u Njujorku i nema ambicije za javnim poslom.

 

 

makonda-tracker