(FOTO)

Pojavila se na 45. rođendanu Kejti Holms — i Njujork je morao da PROTRLJA OČI: Suri Kruz danas je prava mamina kopija

0

Suri Kruz godinama nema kontakt sa svojim slavnim ocem, ali je izrasla u prelepu devojku i neodoljivo podseća na mamu.

Kejti Holms sama odgaja ćerku Suri
Kejti Holms sama odgaja ćerku Surifoto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Majka ili ćerka?

 

Ako dugo niste videli na portalima ili u novinama ćerku Toma Kruza i Kejti Holms, mladu Suri Kruz, možda biste je pomešali sa njenom mamom, slavnom glumicom s holivudske A-liste!

 

Zvezda "Dosonovog sveta" veoma je bliska sa svojom ćerkom, za razliku od njenog oca, glumca Toma Kruzaza koga se već godinama piše da nema nikakav kontakt sa ćerkom. 

 

Page Six je 2016. godine pisao da Kruz nije video Suri godinama, o čemu je Kejti javno govorila, jer interno sajentološko pravilo nalaže da članovi ne smeju da imaju odnose s onim članovima porodice koji nisu članovi te crkve.

 

Glumac je 2013. godine priznao da je sajentologija jedan razlog za njegovo otuđenje od sopstvenog deteta.

Govorilo se i da će glumac napustiti Sajentološku crkvu kako bi se vratio u Surin život, ali za sada je to ostalo na nivou trača.

 

Suri Kruz fotografisana s mamom na ulicama Njujorka
Suri Kruz fotografisana s mamom na ulicama Njujorkafoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ipak, za to vreme, Suri raste i postala je prelepa devojka, a paparaci su je fotografisali u maminom društvu na proslavi njenog 45. rođendana u Njujorku.

 

Primetno je da je Suri postala prava mamina kopija,  a dok je glumica listala u crnog haljini sa šik detaljima u vidu elegantnog perja, sedamnaestogodišnjakinja je bila ležerno obučena u sivi zimski kaput.

 

Kejti Holms, Suri Kruz
foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Posetimo, Kejti i Tom bili su u braku od 2006. do 2012. godine, a Suri je danas krenula umetničkim stopama i već se oprobala u pevanju. Prošle godine je snimila kaver pesme za film u kom glumi njena mama, a kako je naglasila, Suri je "veoma, veoma talentovana", te je ona pušta da se oproba u onome u čemu je dobra.

 

Mnogo mi je važno, zbog toga što je bila izložena medijima u tako mladom dobu, da je zaštitim — rekla je Kejti Holms za Glamur.

 

 

Suri će srednju školu završiti u junu 2024. godine i očekuje se da na jesen krene na koledž.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ko je nova devojka Toma Kruza?

 

makonda-tracker