neverovatno?!

Danas je PRELEPA i street style kraljica među decom poznatih: Tom Kruz GODINAMA nije video ćerku Suri — ali SVE se menja

0

Tom Kruz je već godinama jedan od najvećih sajentologa u svetu poznatih, ali sada je došlo do velike promene

tom zbog religijskih ubeđenja svoju biološku ćerku suri godinama nije video
tom zbog religijskih ubeđenja svoju biološku ćerku suri godinama nije videofoto: EPA/ALESSANDRO DI MEO

Šuška se da bi se u svetu slavnih mogao desiti veliki preokret.

 

Naime, dobro je poznato da holivudska zvezda Tom Kruz već godinama nema, reklo bi se, nikakav odnos sa svojom biološkom ćerkom Suri, koju je dobio u braku s glumicom Kejti Holms.

 

Podsetimo, dok je sa usvojenom decom Konorom i Izabel u dobrim odnosima, Suri nije video već godinama.

 

Međutim, kako prenose strani mediji, Tom i Suri bi uskoro mogli da obnove svoj davno prekinuti kontakt!

 

Naime, Suri uskoro puni 18 godina i sprema se za upisivanje koledža. Ona, inače, važi za jednu od najbolje obučenih među decom poznatih ličnosti, što ne čudi jer je učila od najboljih — svoje mame, street style kraljice.

 

Suri paparaci neretko uslikaju na ulicama Njujorka, s mamom ili prijateljicama, ali s ocem nikada, jer se već godinama ne viđaju.

 

 

Ipak, najnovija zanimljivost u vezi s Tomom jeste da on, navodno, planira da napusti sajentologiju i Sajentološku crkvu, kojoj je godinama posvećen i odan, te zbog koje je i prekinuo odnos sa ćerkom na prvom mestu. Navodno, glumac je prestao da posećuje njihovo sedište u Velikoj Britaniji, iako je tu proveo tri godine snimajući filmove.

 

Iako je jedan od najpoznatijih sledbenika Sajentološke crkve, on planira, navodi se, da je napusti upravo zbog Suri. Kako su se Kejti i on rastali pre 11 godina, nikada nisu govorili o razlozima, ali govorilo se da je uzrok tome upravo to što glumica nije htela da prihvati sajentologiju.

 

Godinama nakon razvoda, kruz nije hteli da vidi ni čuje Suri, koja je trenutno zaokupljena biranjem koledža, u čemu joj pomaže majka.

 

 

Zapravo, Pejdž siks je 2016. godine pisao da Kruz nije video Suri godinama jer interno sajentološko pravilo nalaže da članovi ne smeju da imaju odnose s onim članovima porodice koji nisu članovi te crkve.

 

Glumac je 2013. godine priznao da je sajentologija jedan razlog za njegovo otuđenje od sopstvenog deteta.

 

 

Pre nešto više od dve godine, kako se pisalo, Suri je našla pisma koja je Tom slao Kejti, a ono što je u njima pročitala slomilo ju je. Navodi se da je advokat savetovao Kejti da sačuva pisma jer bi mogla da joj budu potrebna jednog dana, što je ona i učinila, ali nije znala da će Suri naći pisma pre nego što odluči da je dovoljno spremna da ih vidi. 

 

 

Bonus video

Didi Džej u društvu Toma Kruza

 

makonda-tracker