šmekerski

Tom Kruz promenio IMIDŽ, žene kažu da je NEODOLJIV: Čuveni zavodnik u IZDANJU od kojeg će ZAKLECATI KOLENA

0

Čuveni zavodnik u izdanju u kakvom retko kada imamo prilike da ga vidimo 

TOM KRUZ PROMENIO IMIDŽ
TOM KRUZ PROMENIO IMIDŽfoto: EPA / EFE/ALLISON DINNER

Poznati holivduski zavodnik Tom Kruz godinama važi za jednog od najvećih zavodnika, a sada imamo priliku da ga vidimo u potpuno drugačijem svetlu. Uvek doteran, zaglađen glumac uhvaćen je tokom puta u London u trenutku kada nije očekivao da će ga paparaci uslikati.

 

Neobavezna, rasčupana kosa i opušten izgled učinili su da glumca vidimo u potpuno drugačijem svetlu od onog na koji smo navikli. I čini se da se mnogima dopalo ono što su imali prilike da vide.

 

Glumac je pokupio simpatije velikog broja fanova, ali i svih žena koje prate njegov lik i delo godinama unazad. Niko nije mogao da se otme utisku da uprkos godina Tom Kruz i dalje izgleda savršeno.

 

 

On je promenio svoj izgled, kosu je pustio da izraste i sad ima talase, koji mu daju mladolik izgled. Paparaci su ga u novom izdanju uhvatili u Londonu, nakon što je stigao privatnim avionom i pre nego što se ukrcao na helikopter.

 

 

Tom Kruz je napravio kratku pauzu od nekoliko meseci zbog štrajka u Holivudu, zbog kojeg je obustavljeno snimanje "Nemoguće misije 8". Štrajk je završen prošle nedelje, a njegov dolazak u London verovatno znači da se snimanje nastavlja. Film bi na velika platna trebao da stigne tokom 2025. godine.

 

Bonus video:

 

Koji kolač obožava Tom Kruz? 

 

makonda-tracker