stil za deset

Megan Markl za proslavu rođendana, Kejti Holms — u šetnji! Glumica ukrala NAJBOLJI STAJLING Harijevoj supruzi ovog leta

0

Glumica Kejti Holms viđena je na ulicama Menhetna u šetnji noseći istu haljinu koju je na 42. rođendanu nosila Megan Markl

kejti holms uvek ima fantastičnu street style modnu inspiraciju za svaki dan
kejti holms uvek ima fantastičnu street style modnu inspiraciju za svaki danfoto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Kejti Holms poznata je svom street style modnom izrazu, a uvek nosi ležerne, urbane i trendi kombinacije.

 

Zapravo, Kejti i važi za trendseterku iz potaje i jednu od najstilizovanijih poznatih žena, a njene dnevne i večernje kombinacije mogu prilično lako da se kopiraju.

 

Međutim, mnogi do sad nisu osvestili da Kejti Holms voli isti stil kao i Megan Markl!

 

Zvezda Dosonovog sveta viđena je ovog ponedeljka u identičnoj haljini u kojoj smo videli Megan na proslavi njenog 42. rođendana. Ona je tada uslikana sa suprugom Harijem na večeri u Montesitu u popularnom restoranu Tre Lune, nakon čega je Hari otputovao u Tokio i Singapur.

 

 

Kejti je uslikana u Njujorku u stajlingu koji će vam odmah biti poznat; u pitanju je haljina na crne i bele pruge, bez bretela i rukava, s potpisom brenda Posse, koja se može kupiti po ceni od 239 dolara.

 

Vojvotkinja od Saseksa nosila ju je na nešto elegantniji način, uz nakit vredan nekoliko hiljada dolara i svoju Cult Gaia čuvenu tašnicu, dok je Kejti Holms birala više kežual modni pristup, pa ju je ponela s patikama brenda Balensijaga.

 

kejti holms na menhetnu uslikana u haljini koju je megan markl nosila na svom rođendanu
kejti holms na menhetnu uslikana u haljini koju je megan markl nosila na svom rođendanufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Haljine s prugama su i inače ovog leta veliki hit, a čim ju je ponela Kejti Holms, to je samo dodatan razlog da kraj leta dočekate u jednom ovakvom komadu.

 

 

Bonus video

Bela haljina je hit leta:

 

makonda-tracker