kakav bi to par bio!

ZAVODIO ju je pre braka sa Kejti Holms, a sad — tek što se RAZVELA! Tom Kruz rešen da OSVOJI jednu od najlepših glumica?

0

Tom Kruz je još 2005. bio opčinjen prelepom glumicom, ali sada se ona razvela i rešio je da je napokon zavede

tom kruz ima ukus za najlepše žene na svetu!
tom kruz ima ukus za najlepše žene na svetu!foto: EPA-EFE/BIANCA DE MARCHI

Glumac Tom Kruz uvek je u centru pažnje svetskih medija.

 

Nedavn je u fokusu zbog novog nastavka filma u franšizi Nemoguća misija, kao i odnosa s koleginicom sa seta Rebekom Ferguson, a ovih dana se na jednom događaju posvećenom filmu pojavio sa usvojenim sinom Konorom Kruzom.

 

Međutim, kako kruže glasine po Holivudu, ovih dana se nameračio na svoju jednako slavnu koleginicu, koja se nedavno razvela.

 

Pogađate, u pitanju je Sofija Vergara!

 

Sofija Vergara je takođe u centru pažnje medija zbog razvoda od kolege Džoa Manganijela, a nije prvi put da Kruz baci oko na Vergaru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by New York Post (@nypost)

 

Ova superzvezda zagledala se u koleginicu još 2005. godine, pre nego što je stupio u brak sa Kejti Holms. Kako piše britanski časopis Heat, to nije bila prava romansa, više kraća vezica, ali svakako već imaju, navodno, neku istoriju.

 

 

Njujork post je pisao da su se "navodno zabavljali na Holivud hilsu i uživali", ali da Sofija nije davala znake da želi išta s Kruzom na duže staze, pa se sve završilo na prijateljski način.

 

Magazin InStyle je prošle godine pisao kako je Kruza s Vergarom spojio njegov prijatelj Vil Smit u februaru 2005.

 

 

Paparaci su ih ulovili na samo jednom sastanku, a sve se ubrzo i ugasilo. Međutim, kako je u svojoj knjizi „Tom Kruz: Neautorizovana biografija“ pisao Endru Morton, Sofija je u to vreme bila "opčinjena Tomovim osmehom i mnoštvom telefonskih poziva, cveća i čokolada".

 

Ipak, kao i s mnogim Tomovim ljubavima, problem su njegova verska ubeđenja. Navodno, Sofija se, kao pobožna katolikinja, pribojava da bi Kruz hteo da je preobrati u sajentološkinju, a nije želela da se odriče svoje vere.

 

Veza je ubrzo prekinuta, a Tom je nakon toga krenuo da izlazi s Kejti Holms, s kojom se venčao i dobio ćerku Suri Kruz.

 

sofija vergara nedavno se razvela od glumca džoa manganijela
sofija vergara nedavno se razvela od glumca džoa manganijelafoto: EPA / PAUL BUCK

Sofija Vergara se 2015. udala za glumca Džoa Manđanela, a prošlog meseca su obavestili svet da se rastaju.

 

— Doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštovanje naše privatnosti u ovom trenutku — navodi se u njihovoj izjavi.

 

Bonus video

Maja Mandžuka: Udvarale su mi se holivudske zvezde

 

 

makonda-tracker