bili su pred brakom

Bio je JEDINI koji je verovao da ga nije prevarila: Glumca kog je Kejti Holms ostavila zbog Toma Kruza dobro znate

0

Početkom dvehiljaditih Kejti Holms i zgodni glumac iz filma koji Srbija obožava bili su mladi zlatni par Holivuda i spremali su venčanje... a onda je naišao Tom Kruz.

Kejti Holms na crvenom tepihu
Kejti Holms na crvenom tepihufoto: EPA / CLEMENS BILAN

Privatni život Kejti Holms je od njenih holivudskih početaka, još u seriji "Dosonov svet" intrigirao njene fanove, ali je glumica uglavnom uspevala da sačuva svoju intimu.


To joj nije pošlo za rukom dok je bila u ljubavi s glumcem Tomom Kruzom jer je njihova veza gotovo od početka bila izložena očima javnosti. Brak dvoje glumaca trajao je šest godina, a za to vreme je kružilo mnogo tračeva o njihovom odnosu i uticaju sajentologije na njihov život.


Malo je poznato da je Tom Kruz ušavši u njen život, pored toga što ga je okrenuo naglavačke, iz njega izbacio Kejtinu prvu veliku ljubav.

 

Početkom dvehiljaditih Kejti Holms bila je jedna od najpopularnijih devojaka sveta, a u to vreme je zvezdani status uživao i njen kolega Kris Klajn, najpoznatiji po ulozi Oza u "Američkoj piti". Ne zna se tačno kako su se upoznali, ali su se kretali u istim krugovima i u jednom trenutku se pročulo da su srećno zaljubljeni.

 

Kejti Holms i Kris Klajn na premijeri filma 'Napuštena' 2002. godine
Kejti Holms i Kris Klajn na premijeri filma "Napuštena" 2002. godinefoto: mct / Zuma Press / Profimedia

Još uvek se pamti koliko su blistali jedno pored drugog, kada su držeći se za ruke prisustvovali dodeli MTV nagrada 2000. godine.


Ipak, oni su se skrivali koliko su mogli, ali nisu uspeli da sakriju da su se verili krajem 2003. godine. Kada su ih pitali da li žive zajedno, glumica je odgovorila:


To je naša stvar. Ali hvala što brinete.

 

Sve je delovalo savršeno, samo da bi se iznenada u martu 2005. pojavila vest da Kejti i Kris više nisu zajedno, a samo dva meseca kasnije postala je javna tajna da je njen novi dečko holivudski superstar Tom Kruz. Već godinu dana nakon što se razišla od Krisa, Tom i ona su bili venčani i imali ćerku Suri.

 

Očekivano, svi su bili uvereni da je Kejti ostavila Krisa zbog Toma Kruza, ali je njen bivši dečko to negirao.

 

Ljudi će pisati šta žele... To što je ona s Tomom nema nikakve veze s našim raskidom – tvrdio je, dok je glumica izjavila da joj je stalo do Krisa i da su još uvek prijatelji, a potom je – pomalo čudno – rečenicu završila rečima da je "Tom Kruz najneverovatniji čovek na svetu".

 


Ostavila ga zbog starijeg kolege ili ne, Kris do danas nije rekao nijednu ružnu reč o Kejti.


Bili smo klinci, čoveče... Stalno smo radili, bili smo uspešni i zabavljali se. Bile su kasne devedesete, mladi Holivud, lepo smo se provodili... za razliku od ovih današnjih vampira – rekao je glumac jednom prilikom. – Bili smo kao kralj i kraljica mature.


Poznato je da se Kejtina ljubav s Tomom Kruzom završila neslavno i da glumac čak 12 godina nije video njihovu ćerku. Od tada je bila u vezi sa Džejmijem Foksom, koju je morala da krije zbog navodnog ugovora kojim je Kruz od nje zahtevao da ne eksponira novog partnera narednih nekoliko godina, a potom je imala još dve ozbiljne veze.

 

1 / 5 Foto: Mickael Chavet / Zuma Press / Profimedia


Što se tiče Krisa, njegov život bio je mnogo stabilniji – od 2015. godine je u braku s Lejnom Rouz Rifolt, s kojom ima sina Frederika i ćerku Ajlu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Klein (@iamchrisklein)

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA - JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ

 

makonda-tracker