"zahvalna sam"

10 godina nemaju apsolutno nikakav kontakt: Glumica o ćerki koju je otac odbacio

0

Tom Kruz svoju 17-godišnju ćerku Suri nije video 10 godina.

Glumica Kejti Holms iz braka sa Tomom Kruzom ima ćerku Suri Kruz.
Glumica Kejti Holms iz braka sa Tomom Kruzom ima ćerku Suri Kruz.foto: J Mayer / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Kejti Holms je u braku sa holivudskim glumcem Tomom Kruzom dobila ćerku Suri Kruz 2006. godine.

 

Glumački par su se upoznali svega godinu dana ranije i verili nakon burnog dvomesečnog udvaranja, a venčali su se 2006. godine kada je Suri bila novorođenče.

 

Kejti i Tom su se razveli pet godina kasnije, a kako su nedavno pisali svetski mediji, popularni glumac ćerku nije video 10 godina i sa njom nema nikakav odnos.

 

Kao glavni razlog prekida kontakta se pojavljuju uverenja koje ima zbog Sajentološke crkve, a koja navodno nalažu da sajentolozi po pravilima svoje religije ne bi smeli da budu u kontaktu sa onima koji su napustili njihovu crkvu.

 

Sa druge strane, Kejti je potpuno uključena u život svoje ćerke i nikada nije krila koliko joj je majčinstvo važno. 

- Moj glavni cilj je da joj dam do znanja koliko je volim - rekla je glumica za People 2014. godine.

 

Kejti Holms je takođe u svojim intervjuima tokom godina naglašavala koliko joj je važno da svojoj ćerki pokaže koliko je ponosna na nju i na sva njena dostignuća, kao i koliko joj je majčinstvo proširilo vidike.

 

- Nisam znala koliko ljubavi imam u sebi. To je neodoljivo - rekla je dizajneru i prijatelju Zaku Pozenu za Glamour 2014. godine. 

 

- Svakog dana otkrivam sve više o ovom spektakularnom ljudskom biću kome sam postala majka - priznala je glumica tada. 

Ona je nedavno takođe za Glamour ispričala dosad nepoznate detalje o svojoj vezi sa Suri Kruz i istakla je koliko joj je važno da je zaštiti opisujući je kao "neverovatnu osobu".

 

- Ono što mi je bilo zaista važno u vezi sa mojom ćerkom, jer je bila tako izložena javnosti u mladosti jeste da volim da je zaštitim. Veoma sam zahvalna što sam roditelj, što sam njen roditelj. Ona je neverovatna osoba - rekla je glumica za Glamour. 

 

U intervjuu, Holms je takođe razgovarala o ulogama koje je njena ćerka igrala u njenim filmovima, kao što je pevanje uvodnih špica "Alone Together" i prethodno učestvovanje u "Rare Objects" kao pevačica.

 

Ponosna majka je otkrila da se nada da će Suri nastaviti da bude uključena u njene buduće projekte, jer joj predstavlja ogromnu radost što ćerku uključiti u svoje kreativne aktivnosti.

 

- Nadam se da će uvek nešto da radi u mojim filmovima. Uvek ću je pitati -
ispričala jke.

Za Kejti rad u filmskoj industriji podrazumeva negovanje osećaja porodice i stvaranje bezbednog, lepog i kreativnog prostora. Ona ceni priliku da podeli ovo iskustvo sa svojom ćerkom, koju opisuje kao svoje „srce“.

 

Glumica je prošlog meseca u intervjuu za Variety, podelila da je Suri gledala mamin hit tinejdžerske drame "Davson's Creek" i da su se obe "dobro nasmejale" tokom pandemije.

 

- Videla je tu seriju i mislim da je to verovatno čudno pošto je tinejdžerka. Nisam kao Moraš da gledaš mamine filmove.'Ali tokom pandemije, dobro smo se smejale zbog toga - ispričala je glumica i dodala:

 

- Ludo je imati ćerku koja je skoro istih godina kao i ja kada sam sve počela da se bavim glumom i snimam ovu seriju - 


 

 

 

 

 

 

makonda-tracker