podsetiće vas na scenu iz serije

Da li ste IKADA primetili NEDOSTATAK na Metjuu Periju? Kao mali je imao nesreću, a na telu je ostala vidna posledica

0

Ako ste gledali "Prijatelje", znate da je Čendler imao nedostatak na telu, a to je inspirisano stvarnim Metjuom Perijem.

metjuu periju falio je deo prsta kao posledica nesreće iz detinjstva
metjuu periju falio je deo prsta kao posledica nesreće iz detinjstvafoto: EPA PHOTO/EPA/Rhona WISE//

Smrt Metjua Perija mnoge je iznenadila i rastužila, a posle čekanja da se oglase njegovi "Prijatelji", stiglo je i zvanično saopštenje od preostale petorke.

 

Metju Peri je sa njima imao predivan odnos, posebno sa Dženifer Aniston, a u svojoj autobiografiji otkrio je koliko su mu oni pomagali u borbi sa zavisnošću.

 

Serija "Prijatelji" imala je brojne smešne momente koje obožavamo i dan-danas iznova da gledamo, a fanovi sigurno znaju za epizodu u kojoj Čendler izgubi prst na nozi.

 

Naime, Monika, željna da se osveti Čendleru jer ju je pre toga nazvao debeljucom, pokušava da ga zavede, ali u nespretnom pokušaju da to uradi, slučajno mu ispusti nož na nogu i odseče mu prst na nozi.

 

Kasnije, kada doktori žele da mu ga pričvrste nazad, Monika slučajno i to osujeti jer ponese šargarepu na ledu umesto prsta, a kada Čendler sazna zbog čega je izgubio prst, naljuti se (i odljuti kada Monika stavi ćurku na glavu).

 

 

Koliko god da je ta epizoda smešna, ona je suštinski osvrt na Metjuovu povredu iz stvarnog života.

 

 

Naime, ako niste primetili to na njemu, Metjuu je nedostajao vrh srednjeg prsta zbog nesreće koju je doživeo u detinjstvu.

 

Metju Peri je izgubio deo prsta u nesreći koja se dogodila prilikom zatvaranja vrata, a to je ostavilo trajne posledice.

 

 

Bonus video

Zašto se Prijatelji nisu oglašavali povodom smrti Metjua Perija?

 

makonda-tracker