igra sudbine

Od ljubavi do BURE: Fotografija koju drži Metju Peri započela je priču slavnog para čiji RASKOL je tema celog regiona

0

Samo jedna scena "Prijatelja" dovela je do ljubavi i kraha para o kome se i danas piše-

metju peri kao čendler u 'prijateljima'
metju peri kao čendler u "prijateljima"foto: Youtube Printscreen

Glumac Metju Peri preminuo je na užasan način i potpuno iznenada, u svom domu, nakon davljenja u džakuziju, preneli su strani mediji.

 

I dok se brojne poznate ličnosti i njegove kolege, kao i milioni fanova širom sveta opraštaju od neponovljivog Čendlera Binga, mnogi se prisećaju čuvenih momenata iz te serije, kojima nas je večito zasmejavao.

 

Ova serija ima 10 sezona, a Čendler je duša svake od njih. Jedna od zanimljivijih epizoda jeste ona koja je nazvana "The One When No One's Ready", gde Čendler izlazi iz toaleta sa magazinom Kosmopolitan i kaže "Uradio sam test i izgleda da stvarno stavljam karijeru ispred muškaraca".

 

Čak ni najveći fanovi serije "Prijatelji" ne znaju da se baš u toj epizodi nalazi i lice svetski proslavljene manekenke i lepotice Tatjane Dragović.

 

 

Ona se našla na naslovnici pomenutog časopisa "Kosmopoliten", a na njenu lepotu zaista bi malo ko ostao imun, a, između ostalog, za njom je izgubio glavu Goran Ivanišević.

 

Kako su pisali mediji, nakon te naslovnice je iskoristio sve svoje veze i poznanstva kako bi došao do broja telefona lepe Zagrepčanke. Tokom zajedničkog života dobili su dvoje dece, ćerku Amber Mariju i sina Emanuela.

 

tatjana dragović bila je na naslovnici 'kosmopolitena', nakon čega je počela da se zaabvlja sa goranom ivaniševićem, pa se i udala za njega
tatjana dragović bila je na naslovnici "kosmopolitena", nakon čega je počela da se zaabvlja sa goranom ivaniševićem, pa se i udala za njegafoto: Instagram

Njihov brak imao je jedan značajniji skandal, kada se pisalo o Goranovoj preljubi, nakon čega su, ipak, prešli preko te prepreke, nastavili zajednički život i odselili se u Ameriku.

 

Par se venčao u San Pedru 2009. godine, a razveli su se 2013. godine i konačno stavili time tačku na svoju ljubav. Dok je Tatjana sreću pronašla s manekenom i muzičarom Vlahom Arbulićem, s kojim je dobila ćerku Luce, Goran se 2017. godine venčao s voditeljkom Nives Čanović, s kojom je dobio sina Olivera.

 

goran vianišević sa sadašnjom suprugom nives
goran vianišević sa sadašnjom suprugom nivesfoto: Instagram / nivessimpson

Pre dve nedelje našli su se na naslovnicama svih regionalnih medija nakon što je objavljeno da Goran tuži Tatjanu i ćerku Amber Mariju, a on je bivšoj supruzi uputio otvoreno pismo na Instagramu, premda ju je oslovio samo inicijalima T.D.

 

— Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i osvojila još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi. Za sve upite i ostalo, molim da se javite mojim advokatima, koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran — napisao je, između ostalog, Ivanišević u objavi, koje više nema na Instagramu.

 

Bonus video

Stan art direktorke Kosmopolitena

 

makonda-tracker