sećanje

Bio je MNOGO ZALJUBLJEN, a potom i jako povređen: Luda ljubav Metjua Perija prema Dženifer Aniston sa (ne)srećnim krajem

0

Metju Peri priznao je da je bio zaljubljen u jednu koleginicu, koja mu je postala najbolja prijateljica

metju peri je bio u divnim odnosima sa dženifer aniston, kortni koks i lisom kudrou
metju peri je bio u divnim odnosima sa dženifer aniston, kortni koks i lisom kudroufoto: MIKE NELSON / AFP / Profimedia

Glumac Metju Peri preminuo je prerano u 54. godini i potpuno iznenada. Naime, čuveni Čendler Bing iz "Prijatelja" stradao je na užasan način, kako se navodi, udavivši se u svom kućnom džakuziju, odakle je samo nekoliko dana ranije objavio fotografiju.

 

Metju Peri je više puta pobegao od smrti, a imao je u nekim trenucima procenjenih svega 2% da preživi i ipak je to učinio. Utom je njegova smrt šokantnija i veće iznenađenje za sve.

 

Njegove kolege iz "Prijatelja", s kojima je bio u odličnim odnosima, još uvek se nisu oglasile povodom Metjuove smrti, ali poznato je koliko su se voleli. Devojke iz "Prijatelja", Dženfer Aniston, Kortni Koks i Lisa Kudrou obožavale su Metjua, a i on njih takođe.

 

O svom životu pisao je u svojim memoarima "Prijatelji, ljubavnici i velika, strašna stvar", gde je otkrio mnoge nepoznate detalje iz svog privatnog i ljubavnog života.

 

čuvena šestorka iz 'prijatelja' okupila se pre par godina po, kako se ispostavilo, poslednji put
čuvena šestorka iz "prijatelja" okupila se pre par godina po, kako se ispostavilo, poslednji putfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim što je opisao svoju borbu sa zavisnošću, priznao je i da je dugo bio zaljubljen u Dženifer Aniston.

 

Dženifer je upoznao još pre početka snimanja "Prijatelja" i odmah se zaljubio u nju. Međutim, kada su krenuli da snimaju, to mu nije pomoglo da je preboli, naprotiv.

 

metju peri bio je udo zaljubljen u dženifer aniston
metju peri bio je udo zaljubljen u dženifer anistonfoto: DOUG KANTER / AFP / Profimedia

Njegova zaljubljenost se nije smanjivala, pa, kako je sam priznao, bilo mu je prilično teško na snimanju.

 

Jednom ju je pozvao da izađu na sastanak, ali ga je odbila uz izjavu da želi da mu bude samo prijateljica. On joj je tad odgovorio da ne mogu biti prijatelji, ali kasnije se ipak ispostavilo da mogu.

 

Ona je bila ta koja je najviše pružila ruku. Znate, zaista sam joj zahvalan na tome — napisao je u memoarima, prisećajući se svoje borbe s alkoholizmom.

 

prijatelji iz serije su bili velika podrška periju u borbi protiv zavisnosti
prijatelji iz serije su bili velika podrška periju u borbi protiv zavisnostifoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

— Oni su imali razumevanja i bili su strpljivi. To je poput pingvina. Pingvini, u prirodi, kada je jedan bolestan ili kada je jako povređen, drugi ga pingvini okruže i podupiru. Hodaju okolo dok taj pingvin ne počne hodati sam. To je nešto što su oni učinili za mene — zahvalno je opisao Metju Peri.

 

Bonus video

Dženifer Aniston o umivanju ledom

 

makonda-tracker