nije se dalo

NAJVEĆU ŽELJU nije ostvario: Metju Peri je umro "usamljen i depresivan", a poslednjih godina je sanjao samo jedno

1

Kako kažu osobe bliske pokojnom glumcu, on je dugo žudeo da ostvari samo jednu želju, ali mu nije polazilo za rukom

Metju Peri bio je član čuvene šestorke iz serije 'Prijatelji', u kojoj je igrao obožavani lik Čendlera Binga
Metju Peri bio je član čuvene šestorke iz serije "Prijatelji", u kojoj je igrao obožavani lik Čendlera Bingafoto: WatchMojo.com/Youtube Printscreen

Američki glumac Metju Peri, najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u seriji "Prijatelji", umro je u 55. godini, a svet se oprašta od jednog od najšarmantnijih lica iz Holivuda i jedne od najvećih zvezda dvedesetih.


O životu Metjua Perija njegovim fanovima je poznato mnogo toga, između ostalog i zato što je prošle godine objavio memoare "Prijatelji, ljubavnici i velika strašna stvar", u kojima je otvoreno pričao o svom odrastanju, karijeri, brojnim ljubavima u svetu slavnih, zavisnosti od narkotika i alkohola...


Međutim, tek nakon njegove smrti otkriveno je koliko je zapravo bio usamljen i tužan u poslednjim godinama života.

 

Kako piše Daily Mail, izvori bliski glumci otkrili su da je Peri samovao, da je žudeo da ima suprugu i izgradi svoju porodicu, kao i da je nakon niza propalih veza bio "tužan i depresivan".

 

Metju Peri godinama je izgledao kao senka starog sebe
Metju Peri godinama je izgledao kao senka starog sebefoto: LP / Coleman-Rayner / Profimedia

Metju je imao više veza s poznatim ženama, uključujući Džuliju Roberts, a bio je veren samo jednom. On je od 2018. bio u ljubavi s 22 godine mlađom Moli Hurvic, koju je u međuvremenu i zaprosio, ali su se razišli 2021.


Ponekad stvari ne uspeju, a ovo je jedna od takvih. Želim Moli sve najlepše – bio je kratak glumac.


Kako sada kažu osobe bliske glumcu, on je oduvek želeo da ima miran porodičan život i da postane otac.


Metju je uvek sanjao o savršenoj porodici. Želeo je suprugu, najmanje dvoje dece. Rekao je da mu ne bi smetalo i da se oženi ženom koja već ima decu – rekao je anonimni izvor za Daily Mail.

 

Metju Peri bio je član čuvene šestorke iz serije 'Prijatelji', u kojoj je igrao obožavani lik Čendlera Binga
Metju Peri bio je član čuvene šestorke iz serije "Prijatelji", u kojoj je igrao obožavani lik Čendlera Bingafoto: WatchMojo.com/Youtube Printscreen

Navodno njemu ni do koga na svetu nije stalo kao do njegovog očuha Kita Morisona, inače poznatog voditelja, koji je u braku s Metjuovom majkom Suzen od 1981. godine.


On je navodno stalno tragao za ljubavlju, ali je posle nekoliko neuspelih veza bio depresivan i počeo da pomišlja da nikada neće pronaći sreću za kojom čezne.


Metju je izlazio s desetinama žena. Ali na kraju je uvek imao osećaj da ih zanimaju samo njegov novac i slava – kaže izvor, koji tvrdi da je Peri "obasipao žene poklonima, samo da bi se one potom spakovale i otišle".

 

1 / 5 Foto: EPA/ANDREW GOMBERT


Na kraju, mislim da su njegove godine borbe protiv demona... droge i alkohola... uticale na njega i na njegovo zdravlje, samo da bi na kraju opet završio sam – zaključio je izvor.

 

BONUS VIDEO

Ljiljana Stjepanović u emisiji Sceniranje

 

makonda-tracker