ćutali su o tome decenijama

"Ljubili smo se u polju visoke trave..." Posle 30 godina, oskarovka progovorila o magičnim trenucima sa Metjuom Perijem

0

Slavni glumac Metju Peri, koji je preminuo juče u svom domu u Los Anđelesu, imao je mnogo poznatih ljubavi, a malo je poznato u kakvom je odnosu bio sa oskarovkom pre nego što je stekao svetsku slavu

Metju Peri ljubio je mnogo poznatih dama
Metju Peri ljubio je mnogo poznatih damafoto: EPA PHOTO/EPA/Andrew GOMBERT//

Američki glumac Metju Peri, najpoznatiji po uloz i Čendlera u seriji "Prijatelji", umro je u 55. godini, nakon davljenja u džakuziju, javili su juče svetski mediji.


Veliki broj poznatih oglasio se nakon tragičnih vesti kako bi podelio svoju tugu sa svetom, kao i divne uspomene koje iz vezuju za šarmantnog glumca, a među njima su i neke od bivših devojaka Metjua Perija.


Jedna od njih je i čuvena oskarovka Gvinet Paltrou, za koju mnogi nisu znali da je bila u vezi s Perijem još pre nego što je počela da se emituje serija "Prijatelji".

 

Upoznala sam se s Metjuom Perijem 1993, na Pozorišnom festivalu Vilijamstaun u Masačusetsu – otkrila je glumica. – Oboje smo tamo proveli veći deo leta i igrali predstave.

 

Gvinet Paltrou je posle tačno 30 godina progovorila o svom odnosu Metjuom Perijem
Gvinet Paltrou je posle tačno 30 godina progovorila o svom odnosu Metjuom Perijemfoto: Frazer Harrison / Getty images / Profimedia

Gvinet se glumca seća samo po dobrim stvarima i ima isključivo reči hvale za njega, pa je tako istakla da je Metju bio "tako duhovit i sladak" i da je "bilo zabavno biti s njim".


Odvezli bismo se da plivamo u potocima, pijemo pivo u baru lokalnog koledža, ljubimo se u polju visoke trave – otkrila je Gvinet Paltrou. – To je bilo magično leto.


Ona je dodala i da je u tom trenutku Peri već snimio pilot epizodu serije "Prijatelji", ali se ona još uvek nije emitovala. Navodno je Metju bio uzbuđen i zabrinut za ishod.


Bio je tako nervozan, nadao se da je njegov proboj iza ćoška. I bio je – rekla je glumica.

 

Metju Peri bio je jedna od najvećih zvezda devedesetih godina prošlog veka zbog planetarnog uspeha sitkoma 'Prijatelji', u kom je igrao Čendlera Binga
Metju Peri bio je jedna od najvećih zvezda devedesetih godina prošlog veka zbog planetarnog uspeha sitkoma "Prijatelji", u kom je igrao Čendlera Bingafoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Nakon što je prošlo leto, oni su ostali u dobrim odnosima, ali nisu dugo bili u kontaktu.


Ostali smo prijatelji još neko vreme dok se nismo udaljili, ali bih uvek bila srećna kada ga vidim – rekla je glumica i istakla da je mnogo tužna i da se nada da je Metju konačno pronašao mir.
 

BONUS VIDEO

Snimak Gvinet Paltrou o kom se priča

 

makonda-tracker