neobična priča

35 godina ljubavi koja je uzdrmana SAMO JEDNOM: Glumački par ludo se voleo, a onda su saznali da su — ROĐACI

0

Ovaj holivudski par se beskrajno voli, ali sreću im je pomutilo šokantno saznanje.

ni šokantno saznanje nije srušilo ljubav kevina bejkona i kire sedžvik
ni šokantno saznanje nije srušilo ljubav kevina bejkona i kire sedžvikfoto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudski glumci Kevin Bejkon i Kira Sedžvik nedavno su proslavili neverovatnih 35 godina srećnog braka, a čak ni saznanje da su u krvnom srodstvu nije uzdrmalo njihov odnos.

 

Naime, holivudski par nedavno je proslavio godišnjicu braka i tom prilikom su podelili fotografije iz mlađih dana kao retrospektivu svoje veze.

 

I Kevin i Kira napisali su koliko su zapravo srećni što imaju jedno drugo i da njihova ljubav nikako nije manja tokom godina, a saznanje da su rođaci nije ih razdvojilo!

 

Bilo je to 1987. godine, na setu filma Lemon Sky; upoznala sam čoveka po imenu Kevin. Srećnih 35, ljubavi moja — napisala je Kira (58) uz polaroid fotografiju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyra (@kyrasedgwickofficial)

 

Njen suprug Kevin (65) takođe je podelio fotografiju iz mlađih dana, na kojoj mu Kira sedi u krilu.

 

35 godina prošlo kao otkucaj srca — napisao je on.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kevin Bacon (@kevinbacon)

 

Kevin i Kira venčali su se u septembru 1988. godine, a sledeće godine dobili su sina Travisa. Četiri godine kasnije, dobili su i ćerkicu Sozi.

 

 Ona je ljubav mog života, odmah sam to znao. Kada je ušla u moj život, karijera mi je bila na dnu, ali ipak dogodila se ljubav i rodila su nam se deca, a ponude za filmove počele su se samo nizati —rekao je jednom prilikom Kevin.

 

On je nju zaprosio na Božić, sakrivši prsten u čarapu za poklone, a ona je odmah pristala.

 

 

Par je, potom, godinama sarađivao na radu na nekolicini filmova, a poslednji put to su uradili 2022. godine, na filmu koji je sama Kira režirala.

 

Međutim, njihova priča nije toliko savršena kako se učini, jer su oni — u daljem krvnom srodstvu.

 

kevin i kira se već godinama obožavaju
kevin i kira se već godinama obožavajufoto: EPA/GUS RUELAS

Naime, par je učestvovao u jednoj emisiji koja se bavi DNK analizama, a pokazale su da su rođaci, i to deveto koleno. Pošto su bili stava da su u pitanju dalje rodbinske veze, to nije prekinulo njihov brak.

 

Vidiš. Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! Znala sam! – ponavljala je ona. – Znala sam da ću biti u srodstvu s Kevinom Bejkonom, mislim, većina belaca je povezana nekako. Nisam iznenađena, iskreno. Prepostavljala sam da je to bio razlog zašto su nas oboje testirali, morala sam da se pravim da sam iznenađena.

 

1 / 5 Foto: EPA/PAUL BUCK

 

Par se, inače, sreo kada je Kira imala 12 godina, u restoranu, kada ju je njen brat naterao da ode do Kevina i kaže mu koliko ga voli.

 

Bonus video

Advokatica o pedofiliji i incestu

 

makonda-tracker