da li ste znali?

"Da joj nisam otac...": Poznate ličnosti koje su sa članovima svoje porodice PREŠLE GRANICU rodbinskih odnosa

1

Možda tako ne izgleda, ali spisak poznatih ličnosti koji imaju nešto više sa članovima porodice i nije tako kratak.

foto: EPA-EFE/Stefan Rousseau / POOL
foto: EPA-EFE/Stefan Rousseau / POOL

Često se uz ime neke poznate ličnosti veže neka kontroverza, čini se da je  njihov svet prepun toga, a brojni stavovi vezani za porodicu se razlikuju od "običnih ljudi".

 

Jedan od onih koji se često nađu na udaru javnosti je Dejvid Bekam kog osuđuju jer svoju decu ljubi u usta, međutim, on definitivno nije najgori na ovoj listi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @couturesomehow2

Scena sa dodele Oskara kada je glumica poljubila svog brata u usta, a potom dodala kako je "tako zaljubljena u njega", dok je on u jednom intervjuu istakao kako mu je teško da nađe devojku baš zbog Anđeline. Nakon toga su pokrenute brojne glasine o njihovom odnosu, međutim, oni više nikad nisu ponovili ništa slično, pa je ubrzo sve stalo.

 

Vudi Alen i Sun Ji Previn

 

Vudi Alen je tada bio u vezi sa Miom Faoru, koja je usvojila Sun Ji, da bi on sa njom otpočeo vezu iako joj je bio jedina očinska figura u životu. Za ovo se saznalo kad je Mia pronašla njene obnažene fotografije, a nakon šest godina oni su se i venčali.

 

 

Donald i Ivanka Tramp
Donald i Ivanka Trampfoto: EPA-EFE/Stefan Rousseau / POOL

Često je nekadašnji američki predsednik imao bizarne izjave o svojoj ćerki. Tako je jednom prilikom na pitanje šta je to omiljeno i njemu i njoj, Tramp je rekao: 'Mislio sam reći seks, ali mogu se setiti i golfa i nekretnina.' Takođe je rekao da Ivanka ima 'najbolje telo', te da mu ne bi smetalo da se ona slika za Plejboj. Tramp je dodao i kako bi bio s njom u vezi samo kad mu ne bi bila ćerka.

 

- Da, ona je zaista nešto posebno i uz to je lepotica. Da nisam srećno oženjen i da joj nisam, znate, otac - rekao je Tramp jednom.

 

  • Stefani Sejmur i njeni sinovi

Bivši supermodel je prebliska sa svojim sinovima. Mnogima su zasmetale njihove zajedničke fotografije na kojima Stefani pozira prilično izazovno i odevena u donje rublje.

 

  • Stiven i Liv Tajler
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Steven Tyler (@iamstevent)

Stiven je šokirao javnost jednom izjavom u kojoj govori kako je normalno da ćerka bude privlačna ocu.

 

- Kako otac ne bi osećao privlačnost prema svojoj ćerki, posebno ako je ona stvorena od njega i žene koju je oženio. Osim ako se radi o baš ružnom muškarcu, otac će uvek osećati seksualnu privlačnost prema svojoj ćerki do nekog nivoa - rekao je roker.

 

 

Ćerka Vitni Hjuston je sve šokirala svojom vezom sa usvojenim sinom svoje majke. Iako nisu u krvnom srodstvu, odgajani su kao brat i sestra, pa je ovo izazvalo brojne komentare, neki su ga čak krivili i za njenu smrt. Nik je preminuo samo godinu dana nakon nje, od predoziranja narkoticima.

 

 

makonda-tracker