zaplet koji niko nije očekivao

Najtragičnija priča Holivuda: Ono što su sin i pokojna ćerka Vitni Hjuston uradili nakon njene smrti UZNEMIRILO je SVET

0

Kako smrt, tako i život slavne pevačice Vitni Hjuston potresli su ceo svet. Međutim, ono što se desilo nakon njene smrti se ne bi moglo očekivati ni u filmovima Kventina Tarantina. 

 

Vitni Hjuston i Bobi Braun iz srećnih dana
Vitni Hjuston i Bobi Braun iz srećnih danafoto: UCY NICHOLSON / AFP / Profimedia

Po životu Vitni Hjuston, kao i po onome što se desilo nakon njene smrti, mogao bi da se snimi jedan neverovatan film.

 

No, iako je njen život bio veoma buran u epohi njenog supruga Bobija Brauna, kada se Vitni od uzorne devojke tranformisala u svoju poročniju verziju, dogođaje koji su usledili kad je preminula teško da bi i Kventin Tarantino oslikao u svojim ostvarenjima. 

 

Prvo da kažemo da je Vitni Hjuston jedna od najboljih američkih pevačica svih vremena i ujedno jedna od onih sa najviše nagrada za svoj rad. 

I sve je bilo lepo u njenom životu, praćeno sa medijske strane, dok nije zavolela problematičnog muzičara Bobija Brauna.

 

Ima dosta oprečnih mišljenja, ali mnogi smatraju da je veza sa njim bila njena prečica za odlazak na onaj svet.

 

No, nakon toga scenario koji prati život Vitni Hjuston, kao i ono što se dešavalo nakon njene smrti dopija zaplet koji niko nije očekivao. 

 

Mali prolog... Vitni i čovek sa kojim je bila u braku imali su ćerku - Bobi Kristinu Braun. 

Kad je Bobi imala svega osam godina dobila je brata, to jest "brata". Jedna stara prijateljica Vitni Hjuston nije bila u stanju da se stara o svom sinu Niku Gordonu. 

 

Zato je svog 12-godišnjeg sina Nika bukvalno ostavila na pragu kuće u kojoj su Vitni i Bobi Braun živeli sa svojom ćerkom.  

 

Vitni i Bobi su nakon toga dečaka odgajali kao svoje dete. Nisu ga nikada zvanično usvojili, ali njihova ćerka Bobi Kristina Braun i Nik Gordon su odrastali tokom detinjstva kao brat i sestra.

 

Nakon što je Vitni Hjuston umrla, njena ćerka Bobi je bila jedini naslednik njenog novca i imovine, koja je tada procenjena na vrtoglavih 115 miliona dolara.

A onda Bobi Kristina i Nik otpočinju ljubavnu romansu. Ta vest je u američkim medijima ispraćena sa nevericom, pošto su svi na njih gledali kao na brata i sestru, iako nisu bili u krvnom srodstvu. 

 

- Dojadilo mi je da slušam komentare ljudi poput ‘Fuj, verena si za brata’ ili ‘Da je Vitni živa, šta bi ti rekla - pisala je Bobi Kristina na društvenim mrežama u tom periodu. 

 

Pošto se javnost nekako navikla na to da su oni par, dešava se još jedna tragedija.

 

Bobi Kristina Braun je nađena u skoro mrtva u kadi 2015. godine. Lekari su uspešno reanimirali i prebacili je u indukovanu komu.

 

No, ona je nažalost ipak preminula nešto više od pola godine kasnije.

Policijski izveštaji vezani za njenu smrt su bili maltene isti kao za njenu majku Vitni Hjuston.  U pitanju je bio nerećan slučajm kada je došlo do davljenja usled predoziranja kokainom i još nekim supstancama.

 

Bobi Braun, njen otac u bivši suprug Vitni Hjuston, je više puta rekao da smatra da je za smrt njegove ćerke kriv upravo njegov "neusvojeni sin" - Nik Gordon. 

 

Ulazi u vezu s porodičnim prijateljem Nikom Gordonom, kojeg njen otac i danas optužuje za njenu smrt.

 

- Ona je nažalost zapela u nasilnoj vezi s dečkom koji ju je kontrolisao do te mere da joj je oduzet život - rekao je svojevremeno Bobi Braun. 

 

Iako je par 2014. godine potvrdio da su se venčali, nakon smrti Bobi Kristine njen otac je žustro negirao taj brak. Nakon toga, Braun je tužio Nika pošto a ja smatrao odgovornim za smrt svoje ćerke. 

 

Nik je taj spor izgubio i morao je da isplati 36 miliona dolara odštete.

 

Bonus video: 

 

 

 

 

 

makonda-tracker