verovali ili ne

"Moj sin mi je... STRIC?!" Popularni glumac slučajno saznao da su mu roditelji bliski rođaci

0

Holivudski glumac je tokom učešća u jednoj emisiji došao do informacije da su njegovi roditelji krvni srodnici

POl Rad u šetnji
POl Rad u šetnjifoto: Edward Opi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Američki glumac Pol Rad pravi je "momak iz komšiluka" – pristupačan, pozitivan, skroman, nasmejan, tako običan, sve dok ne uskoči u kostim Ant-Mena i pokaže mišiće!


Šarmantni glumac, kog smo uglavnom gledali u komedijama i sitkomima tokom njegove karijere, osvojio je 2021. godine laskavo priznanje magazina People "Najseksepilniji muškarac na svetu".


I sam je time bio iznenađen i šalio se na svoj račun, a nakon nekoliko dana medijske pompe, Rad se vratio svojoj mirnoj svakodnevici. Glumac u njoj uživa sa suprugom Džuli Jeger, s kojom je u braku od 2003. godine, i njihovim sinom i ćerkom.

 

pol rad sa suprugom
pol rad sa suprugomfoto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Pol Rad obično ne priča o svojoj privatnosti, a svojevremeno je pred kamerama došao do vrlo neprijatnog saznanja – da su njegovi roditelji bliski rođaci.


Rad je rođen 1969. godine u Nju Džerziju, a nejgovi roditelji su pokojni Majkl Rad, turistički vodič, i Glorija Ajrin Grenvil, menadžerka prodaje u jednoj televiziji.

 

Oboje njegovih roditelja potiče iz Londona, otac iz Edžvera, a majka iz Surbitona, a oboje su potomci Aškenazi Jevreja koji su se u Englesku doselili iz današnje Belorusije, Poljske i Rusije. To je glumcu bilo dobro poznato, ali ne i da ovo nisu jedine slučajnosti u njihovoj priči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Rudd 🐜 (@paulrudd_)


Naime, Pol Rad je 2017. godine učestvovao u emisiji "U potrazi za tvojim korenima", u kojoj smo videli više poznatih ličnosti. Tu je Pol ispričao da je njegov deda promenio porodično prezime iz Rudnicki u Rad po dolasku u Englesku jer nije mogao da dođe do zaposlenja.


Mislim da su mi rekli: "Svi su rešili da promene prezime u Rad. Nisu mogli da rade jer niko nije hteo da zaposli Jevreje" – ispričao je glumac u emisiji.


Međutim, uz to što je ovo potvrđeno, istragom je otkriveno i da su roditelji Pola Rada bliski rođaci. Majkl i Glorija su, naime, imali istog pradedu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul Rudd 🐜 (@paulrudd_)


To objašnjava što imam šest bradavica – našalio se glumac. – Znači li to da je moj sin moj stric?

 

 

makonda-tracker