dugo se oporavljala

Bila je svačija omiljena bivša! Ljubavi Sandre Bulok završavale su se prijateljstvom, ali najveća uz BOL, NEVERICU, SRAM

0

Nekolicina najpoželjnijih muškaraca sveta ludo je volela šarmantnu glumicu, a ona je sa svima ostala u dobrim odnosima. Najviše ju je povredio onaj od koga je to najmanje očekivala-

američka glumica sandra bulok danas slavi 58. rođendan
američka glumica sandra bulok danas slavi 58. rođendanfoto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Proslavljena američka glumica i oskarovka Sandra Bulok danas, verovali ili ne, slavi 58. rođendan, a kako nije aktivna na društvenim mrežama nije poznato kako će obeležiti svoj poseban dan.


Ono što je sigurno jeste da će ona uživati u društvu svoje dece – Luisa Bardoa Buloka, kog je usvojila 2010. godine, i devojčice Lejle, koju je usvojila 2015.


Društvo će joj verovatno praviti i poznati fotograf Brajan Rendal, s kojim je u vezi od sredine 2015. godine, a o kom nije do sad otkrivala previše. Sandra Bulok poznata je po tome što ne eksponira previše svoj privatni život, ali su mnogi detalji dospeli do javnosti, pa tako znamo ko su bile njene najveće ljubavi.

 

  • Džesi Džejms joj je slomio srce u najgorem trenutku


Sandra Bulok doživela je veliku sreću kada je nagrađena Oskarom za ulogu u filmu "Mrtav ugao" 2010. godine, u trenutku kada je već pet godina bila u braku s motociklistom Džesijem Džejmsom.

 

Sandra Bulok i Džesi Džejms na ručku 2006. godine
Sandra Bulok i Džesi Džejms na ručku 2006. godinefoto: Steve Connolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

Par je tada bio u procesu usvajanja deteta, a vrlo emotivna Sandra u svom govoru prilikom uručenja Oskara posebno se osvrnula na svoj srećan brak.


Nema iznenađenja u tome što je moj rad bolji otkad sam srela tebe, jer nikad nisam znala kakav je osećaj imati nekoga ko mi čuva leđa – rekla je Sandra suprugu s pozornice, držeći u ruci najvrednije priznanje koje je dobila u karijeri.


Nije prošlo dugo, a Sandra i Džesi ponovo su se našli u naslovima, ali ne iz dobrih razloga. Već u narednim nedeljama, više žena je za medije pričalo o tome da je motociklista varao glumicu s njima, a Sandra je zbog pažnje koju je ova tema privlačila prekinula evropsku promotivnu turneju svog novog filma.

 


Džesi se potom javno izvinio glumici, iako je istakao da je većina tvrdnji o njegovoj preljubi neistinita. On je poručio da se nada da će mu Sandra jednom oprostiti za bol i sramotu koje joj je naneo, a potom je otišao u rehabilitacionu ustanovu iz, kako je rekao, "privatnih razloga".


Već sledećeg meseca, glumica je podnela zahtev za razvod, ali nije imala mnogo vremena da tuguje. Ispostavilo se da je njen usvojeni sin Luis već živeo s njima u tom trenutku, iako Sandra nije želela da priča o tome javno.

 

Usvajanje je potom privedeno kraju bez Džejmsa, a Sandra se samo jednom osvrnula na to kako joj je slomljeno srce.


Svako od nas se nalazi na mestu na kom treba da bude. Ja sam tačno tamo gde treba. Niko se ne može ni na šta pripremiti, a ja sam srećna što sam tu gde jesam trenutno. Desilo se, ali to je to – rekla je glumica jednom prilikom kad su je pitali o ovoj izdaji.

 

  • Prvu veliku ljubav i danas pamti po dobrim stvarima

 

Jedan od prvih muškaraca koje je Sandra Bulok volela bio je glumac i veliki zavodnik Tejt Donovan, kog je upoznala na snimanju filma "Ljubavni napitak br. 9", sada već davne 1990. godine.

 

sandra bulok i tejt donovan u filmu ljubavni napitak br. 9
sandra bulok i tejt donovan u filmu ljubavni napitak br. 9foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Jurila sam ga kao pas – rekla je Sandra u intervjuu za Vanity Fair 1995. godine.


Par je zajedno proveo četiri godine, a glumica nije krila koliko je srećna s Donovanom.


Ja sam tako obožavala Tejta – rekla je za Vanity Fair svojevremeno. – Kao što kažu, u životu imate jednu pravu ljubav, a s Tejtom sam bliža nego s bilo kim drugim do sad. Niko mi ne znači više, a zasigurno znam i da ja njemu značim najviše na taj način.


Čak i nakon što su Tejt Donovan i ona raskinuli, ona nije mogla da se suzdrži i ne odgovori na pitanja o svom ljubavnom životu.

 

Tejt Donovan na premijeri filma Ghosted u aprilu 2023. godine
Tejt Donovan na premijeri filma Ghosted u aprilu 2023. godinefoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Imate jednu veliku ljubav u životu, a ja sam je doživela – rekla je za Rolling Stone kada Donovan i ona više nisu bili par, a potom u razgovoru s Barbarom Volters istakla: – Svako ima tog jednog koji se izdvaja... On je u meni probudio sve što je dobro, sve što je loše, sve što je potisnuto.

 

  • Zaboravljena ljubav Metjua Mekonahija i Sandre Bulok

 

Nakon raskida s Tejtom Donovanom, mnogo pažnje privukla je glumičina veza s Metjuom Mekonahijem.

 

I njega je upoznala na filmskom setu, na snimanju filma "Vreme za ubijanje", nedugo nakon što je on raskinuo s koleginicom Ešli Džad, koja je s njima igrala u pomenutom trileru.

 

metju mekonahi i sandra bulok
metju mekonahi i sandra bulokfoto: United Archives/Impress / United Archives / Profimedia

Iskre su se odmah pojavile i uskoro su Sandra i Metju Mekonahi bili par, a o njihovoj vezi nije se znalo gotovo ništa. Čak dve godine oni su uspevali da se skrivaju od javnosti i zadrže detalje svoje ljubavi za sebe, a toliko su se trudili da sačuvaju svoju privatnost da su više puta demantovali da su zajedno.


Tek godinama kasnije, glumica u jednom intervjuu nije negirala vezu kada je pomenuto da je "raskinula s Metjuom Mekonahijem". Ipak, kasnije se držala priče da nisu bili zajedno.


Možda je bilo trenutaka kada smo bili pomalo zaljubljeni jedno u drugo, ali smo uvek bili profesionalni – rekla je Sandra.


Ona je i danas u sjajnim odnosima s bivšim, a obožava njegovu suprugu Kamilu Alveš. Kako ističe, sigurna je da će on uvek biti tu za nju.

 

metju mekonahi i sandra bulok na filmskoj premijeri
metju mekonahi i sandra bulok na filmskoj premijerifoto: CROLLALANZA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Osećam se kao da Metju brine o meni. Bez obzira u kakvoj je životnoj fazi i u kakvoj sam ja, može i da bude oženjen, ja znam da ćemo biti bliski – rekla je za Cosmopolitan jednom prilikom.

 

  • Rajanu Goslingu je bila jedna od najboljih na svetu

 

Iako je razlika između njih 16 godina, to nije stalo na put ljubavi Sandre Bulok i Rajana Goslinga.


Upoznali su se 2001. godine, na snimanju trilera "Ubistvo po stavkama" (2002). U tom trenutku, Sandra Bulok je imala 37 godina, a Rajan Gosling samo 21, a razlika od 16 godina nije im smetala da odmah stupe u vezu.

 

Sandra Bulok i Rajan Gosling u filmu 'Ubistvo po stavkama'
Sandra Bulok i Rajan Gosling u filmu "Ubistvo po stavkama"foto: WARNER BROS / AFP / Profimedia

Glumica, koja je poznata po tome što o svom emotivnom životu ne priča za medije, ipak nije izdržala da nešto ne pomene, pa je tako u intervjuu koji je dala za Cosmopolitan 2003. na pitanje "jesu li Rajan i ona samo prijatelji" odgovorila:


Ako dodate tu reč "samo", verovatno će to pomalo biti laž... Tako da ću reći da smo prijatelji.

 

Takođe, istakla je i da je filmski set "najbolja služba za upoznavanje na planeti", a upravo je to bilo mesto na kom su se Gosling i ona sreli.


Da su zaista ljubavni par, potvrdili su 2002. godine, na premijeri svog filma "Ubistvo po stavkama" na Kanskom festivalu, kada su stigli zajedno i pozirali zagrljeni.

 


Međutim, veza je trajala samo dve godine, a u to vreme nije bilo poznato zbog čega su se Sandra Bulok i Rajan Gosling razišli te 2003. Kako je glumac kasnije objasnio, za sve je kriva industrija u kojoj žive i rade.


Šou biznis je zlikovac – zaključio je on za The Times 2011. – Kada su oboje u šou biznisu, to je previše šou biznisa. To uzima sve svetlo, pa ništa drugo ne može da se razvija.


Po svemu sudeći, par se rastao prijateljski, a Rajan Gosling je u jednom intervjuu pre ljubavi s Evom Mendez, s kojom danas uživa u skladnom porodičnom životu, istakao da je imao samo dve velike ljubavi – Sandru Bulok i Rejčel Mekadams.

 

Sandra Bulok
Sandra Bulok foto: EPA-EFE/HAYOUNG JEON

Imao sam dve najbolje devojke svih vremena. Nisam upoznao nijednu koja bi mogla da ih nadmaši – rekao je tada.

 

 

BONUS VIDEO: Ljubavni saveti

 

 

 

makonda-tracker