muškarci mu zavide

Zbog jedne će vam PASTI VILICA od šoka! 5 ljubavnih romansi Rajana Goslinga sa DOSLOVNO NAJLEPŠIM ženama Holivuda

0

Ljubavni život Rajana Goslinga vredan Holivuda

rajan gosling u filmu 'barbi' glumi sa margo robi, a privatno je ljubio najlepše žene holivuda
rajan gosling u filmu "barbi" glumi sa margo robi, a privatno je ljubio najlepše žene holivudafoto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Glumac Rajan Gosling, pored svoje koleginice Margo Robi, u centru pažnje je svetske, ali i domaće javnosti, zbog uloge Kena u filmu "Barbi" o najpoznatijoj lutki plavuši. Barbi groznica trese čitav svet, a popularni plavušan je otelotvorio lik muške lutke s kojom je gotovo svaka devojčica poslednjih nekoliko decenija volela da se igra.

 

I zaista, Rajan Gosling i važi za jednog od najlepših glumaca Holivuda i ultrapoželjnog frajera za kojim dame širom sveta lude, iako je već godinama srećno oženjen. Ne samo njegove obožavateljke, za njim su ludele i brojne glumice koje takođe spadaju u red najlepših na svetu.

 

Rajan je već godinama oženjen slavnom Evom Mendez,  sa kojom ima ćerke Esmeraldu i Amadu, a svoj privatni život vešto čuvaju. Oni i dalje važe za jedan od najzaljubljenijih parova Holivuda, a teško im pada što ne mogu previše vremena da provedu zajedno.

 

eva mendez i rajan gosling su jedan od najvoljenijih parova holivuda
eva mendez i rajan gosling su jedan od najvoljenijih parova holivudafoto: EPA/WARREN TODA

Ne pričam o Rajanu i tome koliko je predivan otac, jer želim da to ostane naša privatnost — rekla je Eva jednom prilikom.

 

Mada je Rajan sada u srećnom braku s Evom Mendez, glumac nikada nije krio ko su bile žene koje je voleo pre Eve. Pre njihove ljubavne priče, bilo je pet slavnih žena s kojim su povezivali Goslinga. Ono što je zanimljivo jeste da je njegovo mesto za dejtove: Diznilend!

 

Pogledajte koga je vodio u Diznilend...

 

 

sandra bulok i rajan gosling
sandra bulok i rajan goslingfoto: WARNER BROS / AFP / Profimedia

Gosling i Sandra Bulok zabavljali su se gotovo godinu dana, nakon što su se upoznali 2002. godine na snimanju filma. Dok je on imao 22 godine, ona je imala 38 godina. Rastali su se 2003. godine, a razlog nije poznat, mada ju je glumac nazvao "najboljom ženom na svetu".

 

  • Rejčel Mekadams

 

 

Sećate se ovog para u filmu "Beležnica"? Verovatno se, gledajući ovu romantičnu dramu, maštali da par i privatno nastavi svoju vezu, što se i desilo. Međutim, navodilo se da se par nije slagao dok su snimali film, ali su, ipak, proveli tri godine zajedno i raskinuli 2007. Uprkos tome, Gosling je Rejčel i Sandru Bulok nazvao "najboljim devojkama svih vremena", pa dodao da "nije upoznao nikoga ko bi ih nadmašio". Doduše, to je bilo pre nego što je upoznao svoju ženu.

 

  • Blejk Lajvli

 

blejk lajvli navodno je imala kratku vezu s rajanom
blejk lajvli navodno je imala kratku vezu s rajanomfoto: EPA/JULIEN WARNAND

2010. godine šuškalo se da se Blejk dopada Rajan, koji je imenjak njenog sadašnjeg muža Rajana Rejnoldsa. Nikada to nisu potvrdili, ali postojali su navodi da su njih dvoje bili na dejtu, naravno, u Diznilendu.

 

 

  • Olivija Vajld

 

lepu oliviju povezivali su sa rajanom
lepu oliviju povezivali su sa rajanomfoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Kako je pisao HuffPost, Olivija i Rajan su bili na dejtu 2011. godine u tajnosti, ali nisu zavarali fanove koji su ih uočili zajedno. Njih dvoje su viđeni i na afteru posle dodele Oskara iste godine, ali nikada nisu zvanično potvrdili vezu.

 

 

  • Eva Mendez

 

eva mendez je ukrala zauvek rajanovo srce
eva mendez je ukrala zauvek rajanovo srcefoto: Instagram/@evamendes

I, naravno, Eva! Mendezova i Gosling su se sreli 2011. godine na snimanju filma, da bi je Gosling odveo na dejt, gle čuda, u Dizniled, a ostalo je istorija. Od tada je prošlo više od decenije, a oni i dalje drže svoju romansu i brak u tajnosti, iako imaju dve ćerke.

 

Bonus video:

 

makonda-tracker