šta vi mislite?

IMAJU milione, ali... Sin Metjua Mekonahija za 15. rođendan dobio poklon zbog kog bi mu se srpski tinejdžeri PODSMEVALI

1

Neobičan poklon Metjua Mekonahija sinu za 15. rođendan

metju mekonahi sa suprugom kamilom i sinom levijem
metju mekonahi sa suprugom kamilom i sinom levijemfoto: Suzanne Cordeiro / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki glumac Metju Mekonahi (53) i brazilska manekenka Kamila Alveš (41) već godinama su u braku, a spadaju u red onih javnih ličnosti koje čuvaju svoju porodicu i privatnost.

 

O njima se zna da imaju troje dece, sinove Levija i Livingstona i ćerku Vidu.

Pre par meseci su se Levi i Vida pridružilli mami Kamili na Nedelji mode u Parizu, gde su pratili reviju Stele Mekartni, a ovaj dečak je sada u centru pažnje javnosti.

 

 

Iako imaju milione na bankovnom računu, Metju i Kamila mnogo vode računa o pravilnom vaspitavanju dece. Jednom prilikom je glumac govorio o pravilima koja važe u njihovom domu.

 

– U našoj kući nije dozvoljeno laganje. Nije dopušteno izgovarati "ne mogu" i potpuno je zabranjeno izgovarati reč "mržnja". Zbog tih reči možete biti u velikoj nevolji u našoj kući – ispričao je on.

 

– Stalno im naglašavam da, ako im deca u školi kažu: "Kladim se da živite u velikoj kući jer je tvoj otac slavan", da zbog toga ne pognu glavu. Savetujem im da ih radije pogledaju u oči i kažu: "Da, živimo u lepoj kući. Moj otac stvarno puno radi kako bi bio uspešan" – objasnio je glumac.

 

1 / 5 Foto: Berzane Nasser/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

I oni stvarno sprovode u delo svoje vaspitne metode. Naime, Levi je za svoj 15. rođendan na poklon dobio nešto što maltene svaki tinejdžer u Srbiji ima bez posebnog povoda. Umesto skupih stvari i luksuznih darova, Levi je za rođendan dobio: dozvolu.

 

On je na jedno dopuštenje čekao godinama, a u pitanju je dozvola da napravi Instagram profil.

 

Levijevi roditelji su snimili video u kom su otkrili da ih je sin dugo molio da mu dopuste da se pridruži društvenim mrežama jer ih koristi većina njegovih prijatelja.

 

– Hej, prijatelju, mama ti je danas malo nervozna. Jedan od darova koje ti dajemo je dopuštenje da se pridružiš svemiru društvenih medija – rekao je poznati glumac u videu, obraćajući se sinu. Kamila je bila nervozna, a Metju ju je zbog toga zadirkivao. 

 

 

– On zna ko je i zna gde ide. Mislim da on to može podneti. On ima sjajnu priču da ispriča i podeli. Želim da znate da u Leviju Mekonahiju dobijate vrlo kul mladića punog poštovanja i nadam se da ćete dati sve od sebe da ga tretirate na isti način – rekao je ponosni glumac.

 

Mladi Levi je već podelio i svoju prvu objavi, pa napisao da je srećan što je tu, čime je otkrio koliko mu znači ulazak u svet društvenih mreža, a u njemu je predstavio sebe i brojne interese, među njima ronjenje, skijanje, volontiranje i provođenje vreme s društvom i porodicom.

 

 

 

makonda-tracker