kao san

Romantično, ombre, BOŽANSTVENO! Sandra Bulok hipnotisala planetu najlepšom haljinom koju smo videli ove godine

1

Nakon što je dugo uživala u svojoj privatnosti, kraljica romantičnih komedija vratila se u centar pažnje proteklih meseci, a njene odevne kombinacije nesumnjivo pokazuju da Sandra Bulok uživa u prilikama da pokaže šta sve ume kada je moda u pitanju!

foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN
foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Holivudska glumica i oskarovka Sandra Bulok (57) najpre se u decembru pojavila na premijeri svog novog filma u šljokičavom kombinezonu Stele Mekartni, potom je prilikom gostovanja u jednoj emisiji nosila krop top, da bi zatim bila viđena na jednom festivalu u interesantnom kombinezonu sa izrezima.


Sve to vodilo je kulminaciji kada je ova modna sezona u pitanju – Sandra je ponela verovatno najlepšu haljinu otkad je poznajemo!

 

Glumica je prisustvovala premijeri svog novog filma "Izgubljeni grad" u Los Anđelesu, a crvenim tepihom ispred čuvenog bioskopa Regency Village Theatre prošetala je u toaleti modne kuće Elie Saab. U pitanju je komad iz couture kolekcije za proleće 2022. godinu, i to jedan od prepoznatljivih ombre modela iz arsenala ovog brenda.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN


Toaleta je u gornjem delu svetloroze i postepeno biva sve tamnija dok se ne završi tamnom pink nijansom, ima efektan V izrez, a krase je prišivene aplikacije u obliku cvetova, između kojih se nalaze decentni kristali. Haljina pada do poda i završava se kratkim i upečatljivim šlepom, a čitav model odiše romantikom i ženstvenošću.


Ipak, još je interesantnije kako je Sandra Bulok ponela ovu haljinu – uz vrlo edgy komade! Umesto očekivanih roze salonki, glumica je odabrala kožne crne čizme preko kolena, koje su se nazirale ispod smelog i dugačkog šlica, dok je preko toalete nosila kratku i strukiranu crnu jaknicu. Pomalo riskantno, ali vrlo efektno!

 

 

 

 

makonda-tracker