hipnotišuće

Ko bi joj dao 57 godina? Izdanje Sandre Bulok zbog kog je pola planete UZDAHNULO

1

Šarmantnu glumicu ne viđamo često na holivudskim događajima, pa je njeno jučerašnje pojavljivanje na crvenom tepihu privuklo mnogo pažnje — kako zbog činjenice da u 58. godini izgleda kao na početku karijere, tako i zbog nesvakidašnjeg modnog odabira

foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Sandra Bulok danas, kada ima 57 godina, izgleda gotovo isto kao u danima kada smo je gledali u "Brzina", "Razbijač", "Mis tajni agent" i drugim hitovima kojima je obeležila početak dvehiljaditih godina. Ona je jednako zanosna, ali i jednako dobro stilizovana u svakoj prilici!


Sandra spada u red poznatih koji ne šetaju često i rado crvenim tepihom, pa je u svečanim prilikama viđamo uglavnom kada promoviše neki svoj projekat ili je nominovana za nagradu, zbog čega je za njene fanove prava poslastica svako njeno pojavljivanje na javnim događajima. Ovog puta povod je premijera njenog novog filma "Neoprostivo", koja se održala u Los Anđelesu.

 

Za ovu priliku, Bulokova je odabrala vrlo efektan i nesvakidašnji stajling — svetlucavi kombinezon koji potpisuje Stela Mekartni. U pitanju je zatvoren model s rolkom i dugačkim rukavima koji je potpuno pripijen uz telo, dok se nogavice šire u od kolena, a čini da kompletan look odiše duhom sedamdesetih godina. Glumica je preko ovog neobičnog komada ponela strukirani crni sako, dok joj je u ruci sijala zlatna clutch torbica brenda Tyler Ellis. Sandra je uz to nosila i svetlucave salonke, dok je kosu pustila da pada u talasima.

 

1 / 6 Foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia


Film "Neoprostivo" (The Unforgivable) je drama u režiji Nore Fingšajd, zasnovana na britanskoj mini-seriji Unforgiven. Sandra Bulok, pored toga što igra glavnu ulogu, učestovovala je i kao producent. Sudeći po priči viđenoj u seriji, Sandru ćemo gledati u ulozi žene koja je osuđena za ubistvo dvojice policajaca kad je bila tinejdžerka i po izlasku iz zatvora traga za svojom sestrom, koja je usvojena nakon pomenutih zločina.

 

 

makonda-tracker