strmoglavi pad

Javno je priznao SVE! Plakao je kad je primala OSKARA, 10 dana kasnije postao - najomraženiji čovek na svetu

0

Glumica Sandra Bulok se nakon pet godina braka razvela od bivšeg muža zbog preljube.

Sandra Bulok i Džesi Džejms su bili u braku 5 godina.
Sandra Bulok i Džesi Džejms su bili u braku 5 godina.foto: Steve Connolly / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica Sandra Bulok je motociklistu i rijaliti zvezdu Džesija Džejmsa sasvim slučajno.

 

Naime, ona je za Božić 2003. godine poklonila svojm desetogodišnjem kumčetu, koji je bio opsednuti motociklima, putovanje u sedište kompanije "West Coast Choppers Long Beach".

 

Tamo su upoznali domaćina "Monster Garage" Džesija Džejmsa, koji je pristao da napravi poseban obilazak radnje.

 

Tako je sve počelo, a nakon dve godine su odlučili da se venčaju.

Sudbonosno da su rekli 2005. godine na privatnoj ceremoniji u Santa Barbari.

 

Sve je bilo idilično, Sandra je postala maćeha Džesijevoj deci iz prethodna dva braka, a zajedno su želeli da usvoje dete, pa su započeli i proces usvajanja.

Za ulogu u filmu "Mrtav ugao", Sandra Bulok je 2010. godine  dobila Oskara za glavnu žensku ulogu, a u govoru se posebno zahvalila svom suprugu.


- Nema iznenađenja u tome što je moj rad bolji otkad sam srela tebe, jer nikad nisam znala kakav je osećaj imati nekoga ko mi čuva leđa - rekla je Sandra suprugu s pozornice, držeći u ruci najvrednije priznanje koje je dobila u karijeri.

 

Međutim, deset dana nakon dodele Oskara i najvećeg priznanja za jednu glumicu, deset dana nakon što su milioni gledali naizgled poslušnog muža Džejmsa kako mu suze oči dok njegova žena prima svog prvog Oskara, a pet godina nakon venčanja, usledio je njihov strmoglavi pad.

Na naslovnim stranama se pojavila manekenka Mišel Mekgi, koja je tvrdila da je imala 11-mesečnu aferu sa Džesijem, koja je između ostalog trajala do je Sandra snimala film "Mrtav ugao".

 

- Ona (Sandra) ne živi ovde. Ima kuću u Ostinu. Ona snima i ne mogu da pričam o tome - navodno joj je rekao Džesi. 

 

Onda su počele da se javljaju i druge žene koje su tvrdile da su spavale sa njim.

 

Melisa Smit je za Star magazin pričala da je dvogodišnju aferu sa Džejmsom, a fotografkinja iz Los Anđelesa Bridžit Dager je tvrdila da je njena veza sa Džejsom počela 2008. godine i da ima 195 njegovih poruka koji dokazuju aferu.

 

Džesi Džejs je priznao da ju je varao. 

- Da, jesam prevario svoju ženu, da, ustao sam i preuzeo odgovornost za to i izvinio se. I to je kraj priče. Uopšteno govoreći, i žene i muškarci varaju (svoje partnere). To je deo života - izjavio je Džejms za Daily Mail

 

Ovaj njegov komentar ga je učinio "najomraženijim čovekom na svetu"

 

Glumica je te godine podnela zahtev za razvod, a budući da su bili u procesu razvoda, Džesi je izgubio i starateljstvo nad njihovim sinom Luisom koga želeli da usvoje. 

 

Džesi se kasnije otvorio o celoj situaciji.

 

- Ja sam izuzetno tužan što sam im ovo uradio (porodici i bivšoj ženi). Zaista mi je veoma žao zbog tuge koju sam im izazvao. Nadam se da će jednog dana to moći da mi oproste - 

 


 

makonda-tracker