"jurila sam ga kao pas!"

SVAKOJ je bio najveća ljubav: Glumca koji nije tipičan lepotan najlepše žene sveta su obožavale, a ovo je ON DANAS

0

Iako nikada nije svrstavan u najatraktivnije muškarce Holivuda, niti bio rame uz rame s Bredom Pitom ili Džordžom Klunijem, popularni glumac je bio "otrov za žene"

Tejt Donovan na dobrotvornom teniskom meču
Tejt Donovan na dobrotvornom teniskom mečufoto: Johnny Louis / ddp USA / Profimedia

Američki glumac Tejt Donovan (59) uvek je spadao u poznate ličnosti koje obožavaju svoj posao i nisu nimalo oduševljene popularnošću koju im je on doneo.


Nije bio čest gost na holivudskim žurkama, nije pričao o svom privatnom životu, nikada se nije eksponirao bilo kako osim svojim radom, ali su neki detalji ipak procureli u javnost.


Donovan je bio jedan od najpopularnijih holivudskih glumaca osamdesetih i devedesetih, a žene širom sveta su ga jednostavno obožavale. Niko nije uspevao da pronikne u tajne njegovog uspeha s damama jer nikad nije bio tipičan lepotan poput Breda Pita i Džordža Klunija, a uglavnom su njegove bivše devojke hvalile njegove džentlmenske manire, šarm i humor.

 

  • Ljubav sa Sandrom Bulok


Od slavnih žena, najviše su ga i najduže volele glumice Sandra Bulok i Dženfeir Aniston, a ova prva svojevremeno je izjavila da ga je "jurila kao pas".


Oskarovka Sandra Bulok i Tejt Donovan upoznali su na snimanju filma "Ljubavni napitak br. 9", sada već davne 1990. godine.


U pitanju je netipična romantična komedija, a ispostavilo se i da početak njihove ljubavi nije bio tipičan za holivudske parove.

 

Jurila sam ga kao pas – rekla je Sandra u intervjuu za Vanity Fair 1995. godine.

 

Sandra Bučlok i tejt Donovan u filmu 'Ljubavni napitak br. 9',
Sandra Bučlok i tejt Donovan u filmu "Ljubavni napitak br. 9", foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Kako je godinama kasnije glumica otkrila, u tome da ga konačno stigne pomogao joj je prijatelj Džordž Kluni. Iako nije pominjala imena, ona je ispričala da ju je Kluni spojio s muškarcem "za kog je želela da joj postane dečko u to vreme".


Kada sam izašla nakon što sam sedela sa Džordžom, on mu je prišao i rekao: "Ako se ti ne oženiš njom, ja ću" – prisetila se Sandra Bulok za Access Hollywood. – Ali to je samo bilo nešto što ga je nateralo da provede vreme sa mnom. Potom smo, zahvaljujući Džordžu, zajedno proveli četiri godine.


Kasnije je pričala da ga je obožavala i da je bio njena najveća ljubav.

 


Imate jednu veliku ljubav u životu, a ja sam je doživela – rekla je za Rolling Stone kada Donovan i ona više nisu bili par, a potom u razgovoru s Barbarom Volters istakla: – Svako ima tog jednog koji se izdvaja... On je u meni probudio sve što je dobro, sve što je loše, sve što je potisnuto.

 

  • Ljubav sa Dženifer Aniston


Nakon što su raskinuli, Tejt Donovan je posle nekog vremena bio u vezi sa Dženifer Aniston, od 1995. do 1998. godine. Upoznao ih je zajednički prijatelj, a već u prvom razgovoru su shvatili da prijaju jedno drugom i uskoro su postali par.


Hemija je bila očigledna, a Dženifer je Tejta opisivala kao "savršenog momka" i hvalila njegovu ljubaznost.

 


Razišli su se posle tri godine veze, a on je pristao da gostuje u nekoliko epizoda serije "Prijatelji" u ulozi Džošue dok su bili u fazi raskida.


Bilo je teško glumiti da se zaljubljujemo, da smo zainteresovani jedno za drugo, u trenutku kada se rastajemo. Bilo je stvarno teško – iskreno je rekao nedavno za Us Weekly.


On je dodao da je "umirao iznutra" dok je glumio sreću i zaljubljivanje jer je baš tada Dženifer Aniston izlazila iz njegovog života.


Sandra Bulok i Dženifer Aniston pre nekoliko godina su javno popričale o svojim vezama s Tejtom. Njih dve su danas prijateljice, a pre nekoliko godina je Bulokova intervjuisala Anistonovu za magazin Interview, u kojem slavni odgovaraju na pitanja kolegama.

 


Upoznao nas je naš bivši dečko. Kažem „naš“ je smo obe bile s ovim čovekom – rekla je Sandra Bulok.


Izgleda da on ima tip – kaže Anistonova, a potom su se obe neskromno složile da Donovan očigledno „voli talentovane, duhovite, ljubazne, pronicljive i velikodušne žene“.


Nakon rastanka od Dženifer Tejt je godinama uspevao da sakrije svoju privatnost, a potom se 2005. oženio devojkom Korin Kingsburi. Par je organizovao romantično venčanje na plaži u Malibuu, a potom se rastao samo tri godine kasnije.

 

Danas on uspeva da sakrije svoju privatnost, po staroj, dobroj navici, ali se i dalje pojavljuje na promocijama svojih ostvarenja i izgleda jednako šarmantno i nasmejano kao kada gu ga dame tek upoznale i zavolele.

 

Tejt Donovan na premijeri filma Ghosted u aprilu 2023. godine
Tejt Donovan na premijeri filma Ghosted u aprilu 2023. godinefoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

 

makonda-tracker