istorijat neverstva

Kažu da je njena preljuba kriva za jednu SMRT: Pevačica ulazi u veze isključivo sa ZAUZETIMA – dok ni ona nije slobodna

0

Njen tip? ZAUZET MUŠKARAC! Neobičan ljubavni život popularne pevačice obeležile su prevare

Arijana Grande na ovogodišnjem Vimbldonu
Arijana Grande na ovogodišnjem Vimbldonufoto: Tim Merry / MirrorPix / Profimedia

Pre nekoliko dana, američki mediji su javili da se američka pevačica i glumica Arijana Grande razvodi od agenta za prodaju luksuznih nekretnina Daltona Gomeza posle samo dve godine braka.


Odmah potom stigla je i vest da je ona ipak srećno zaljubljena – u glumca Itana Slejtera, s kojim igra u filmu "Opaki" ("Wicked"), snimanom ove godine.

 

To je posebno iznenadilo njene fanove jer je poznati glumac godinama oženjen i nedavno je dobio prvo dete, a Arijana je nedavno "lajkovala" njegovu objavu na Instagramu u kojoj je uputio emotivnu poruku supruzi na Dan majki.

 

arijana grande i itan slejter zajedno igraju u filmu wicked
arijana grande i itan slejter zajedno igraju u filmu wickedfoto: Michelle Yeoh / Instagram

Međutim, oni koji su upućeni u njen privatni život kažu da ovo nije preveliko iznenađenje jer je ljubavna istorija Arijane Grande prepuna preljuba. Štaviše, neki idu tako daleko da kažu da pevačica nikada nije ušla u vezu kao slobodna devojka, niti je posebno zainteresovana za muškarce koji nisu u vezi ili braku.


Jedna od prvih njenih javnih veza bila je sa Džejem Bruksom iz komičarske grupe The Janoskians, a uskoro su počeli da je viđaju s pevačem Nejtanom Sajksom. Džej je zatim objavio da ga je Arijana prevarila s njim.

 

Da, ja sam prevaren. Da, to je užasno. Ostavljen sam zbog drugog muškarca. To se dešava svaki dan ljudima svih godina, pola i rase. Ja sam jedan od njih i sada sam u situaciji da me svaki dan neprestano podsećaju na to – napisao je komičar, kom sigurno nije bilo lako da vidi svoju bivšu i njenog novog dečka svaki put kada uđe na internet.

 


Arijana Grande počela je 2014. godine da se viđa s reperom Big Šonom, a s njim je provela samo nekoliko meseci. Međutim, u vreme kada su oni postali par, reper je bio veren i u dugoj ljubavi s glumicom Najom Riverom, koja je kasnije preminula pod misterioznim okolnostima. Štaviše, Naja ih je zatekla zajedno, u trenutku kada se već osećala kao udata žena.


Ulazim u kuću, idem stepenicama, a pogodite koji devojčurak je sedeo tu prekrštenih nogu na kauču i slušao muziku. Rimuje se sa Smarijana Šmande. Ne samo što više nisam bila udata, nego više izgleda nismo ni bili zajedno – ispričala je glumica.


Zatim je bila s reperom Mekom Milerom, čime se završila njegova dugogodišnja veza s Nomi Ližur, a njega je potom prevarila s Pitom Dejvidsonom. Nakon nekog vremena, Miler je pronađen bez znakova života, a mnogi fanovi krive njegovo slomljeno srce zbog toga što se predozirao.

 

Arijana Grande na dodeli Gremija pre nekoliko godina
Arijana Grande na dodeli Gremija pre nekoliko godinafoto: EPA / ETIENNE LAURENT

Poznato je da je Arijana bila u vezi i pred brakom s komičarom i glumcem Pitom Dejvidsonom, a mnogi su zaboravili da je u tom trenutku on bio u dugoj vezi s glumicom Kezi Dejvid.


Kako je ispričala Kezi, inače ćerka Larija Dejvida, čuvenog scenariste sitkoma "Sajnfeld", jako je teško podnela ovaj raskid, a u vreme dok je pokušavala da se oporavi morala je da prisustvuje maturi svoje mlađe sestre i "tokom čitavog leta se nekontrolisano tresla u zagrljaju svog oca".

 

U jednom trenutku dok je lečila slomljeno srce se probudila vrišteći, nakon čega ju je otac povukao iz kreveta i rekao joj:


Hajde, Kezi! Tvoji preci su preživeli holokaust!


Ona je istakla da je u tom trenutku shvatila da je vreme da se sabere.


Bio je to zaista preloman trenutak u mom životu – priznaje Dejvidova.

 


I ne samo to, nego se Arijana nakratko pomirila s Big Šonom, u trenutku dok je on bio u vezi s Džin Aiko.


Čak i njen uskoro bivši suprug Dalton Gomez bio je zauzet kad su počeli da se viđaju, a venčali su se naredne godine.

 

 

makonda-tracker