uhvaćeni!

Oženjen je i samo što je DOBIO BEBU! Pevačica se zapravo razvodi zbog AFERE s poznatim glumcem?

0

Supruga poznatog glumca, koja je s njim još od srednje škole i podržavala ga je dok je pokušavao da izgradi karijeru, potpuno je skrhana, javljaju mediji

Arijana Grande često je na meti paparaca
Arijana Grande često je na meti paparacafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana, fanove pevačice Arijane Grande iznenadila je vest da se muzička senzacija razvodi posle dve godine braka.


Agent za prodaju luksuznih nekretnina Dalton Gomez i popularna pevačica navodno nisu zajedno još od januara, a Page Six javlja da su oni ostali u prijateljskim odnosima, ali se razvode.


Glasine da u njenom braku nije sve idilično Arijana Grande je podstakla pojavivši se u vise navrata bez burme, poslednji put na Vimbldonu, a u međuvremenu je na Instagramu obrisala fotografije sa svog venčanja.

 

Kako sada javljaju američki mediji, ona je trenutno srećno zaljubljena, a njeno srce je osvojio glumac Itan Slejter, s kojim snima film “Opaki” (Wicked).

 

Oni su vise puta viđeni kako se osmehuju jedno drugom i ćaskaju na setu, ali malo ko je sumnjao da su u vezi jer je Slejter oženjen i nedavno je dobio dete.

 

Glumica MIšel Jeo nedavno je podelila foografiju para s jednog druženja posle snimanja
Glumica MIšel Jeo nedavno je podelila foografiju para s jednog druženja posle snimanjafoto: Michelle Yeoh / Instagram

Prema pisanju medija, njegova supruga Lili Džej je skrhana nakon što se pojavila vest o Itanovoj aferi.


To je užasno! Oni su bili zajedno od srednje škole. Imaju bebu. Ona je potpuno slomljena – rekao je za medije izvor blizak bivšem paru.

 

Arijana Grande i Itan SLejter na snimanju filma 'wicked'
Arijana Grande i Itan SLejter na snimanju filma "wicked"foto: Bav Media / SplashNews.com / Splash / Profimedia


Nakon što se pojavila informacija da su Itan Slejter i Arijana Grande u vezi, glumac je zaključao svoj profil na Instagramu, a zanimljivo je da je nedavno, pre samo dva meseca, objavio malu pohvalu svojoj supruzi na Dan majki.


Srećan prvi Dan majki najbrižnijoj i najdivnijoj mami i osobi na svetu – napisao je glumac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Us Weekly (@usweekly)


Itan je išao u srednju školu s Lili, kada su se i zavoleli, a venčali su se 2018. godine. U januaru ove godine dobili su sina, svoje prvo dete, a uvek su delovali kao vrlo skladan par.


Kako piše TMZ, glumac je počeo da se viđa s Arijanom Grande pre nekoliko meseci, a mediji tvrde da nije bilo nikakve prevare i da su oboje raskinuli sa svojim supružnicima pre nego što su započeli vezu.

 

 

BONUS VIDEO - Poznati parovi koji prskose tabuima

Podsetite se srećnih parova u svetu slavnih među kojima je velika razlika u godinama

 

 

 

makonda-tracker