skinula je burmu na vimbldonu

Svi su očekivali bebu, a oni su RASTAVLJENI još od januara! Pevačica iznenadila vešću o RAZVODU nakon dve godine braka

0

Pevačica se razvodi nakon dve godine braka i najlepše prosidbe

arijana grande se razvodi od daltona gomeza posle 2 godine braka
arijana grande se razvodi od daltona gomeza posle 2 godine brakafoto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Slavna pevačica Arijana Grande razvodi se od agenta za luksuzne nekretnine Daltona Gomeza, piše Page Six. Izvor blizak ovim medijima navodi da su rastavljeni još od januara, ali da su ostali u veoma prijateljskim odnosima.

 

Arijana je sama potpalila tračeve da ima bračne probleme kada se na Vimbldonu pojavila bez burme, a pre toga se pojavila bez burme još u aprilu, na koncertu Džefa Goldblama.

 

Uostalom, to se može videti po tome što pevačica i dalje nije brisala njegove fotografije s mreže Instagram, a objavljivala je njihove fotografije i nakon perioda u kom su se rastali, mada je obrisala fotografije s njihovog venčanja.

 

 

— Ovu odluku su zajedno doneli. Imali su probleme i od pre januara, ali žele da ostanu najbolji prijatelji.

 

Kako se navodi, Gomez (27) je posetio suprugu na setu u Londonu, gde je snimala mjuzikl Opaki, kao poslednji pokušaj da spasu brak, ali trud nije urodio plodom.

 

1 / 8 Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

 

Oni su dobri prijatelji i njihovi porodica i prijatelji žele da ih zaštite — navodi izvor.

 


Podsetimo, par se venčao u tajnosti u maju 2021. godine, u njenom domu u Montesitu. Bilo je manje od 20 gostiju, a mlada je sijala u haljini s potpisom Vere Vang.

 

Gomez je zaprosio Arijanu 2020. godine dijamantskim prstenom koji je imao posebnu simboliku, jer dijamant potiče s prstena koji je Arijanina baka dala njoj. Ovo je bio njen prvi brak, ali druga prosidba. Prvi put ju je zaprosio holivudski zavodnik Pit Dejvidson, koji je nakon nje imao mnogo veza s poznatim damama, a poslednja u nizu njegovih slavnih devojaka bila je Kim Kardašijan.

 

 

makonda-tracker