molila ju je za milost

Pevačicu je muž ostavio zbog najbolje drugarice: 365 dana kasnije - dobila je šta zaslužuje i udala se za NJENOG supruga

0

Uzbudljiv ljubavni život Šanaje Tvejn.

Šanaja Tvejn
Šanaja Tvejnfoto: MediaPunch Inc / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubavni život kanadske kantri i pop pevačice Šanaje Tvejn je zaista nešto što možete otprilike da čujete i vidite samo u filmovima, eventualno da pročitate u knjigama.

 

Njen dugogodišnji suprug je bio ujedno i njen producent Robert Džon Mut Lang za koga se udala 1993. godine .

 

Devet godina kasnije, njihova porodica je postala brojnija za još jednog člana, sina Ejšu, a oni su se potom preseli u miran švajcarski gradić Korzo sa pogledom na Ženevsko jezero.

 

Šanaja je u Švajcarskoj našla i najbolju prijateljicu u svojoj asistentkinji Meri An Tiebaud, koju je par unajmio da brine o njihovom dvorcu od 46 soba.

Činilo se da konačno ima sve o čemu je sanjala: mir, porodičan život i prijatelje.

 

Živele su na samo pola kilometra jedna od druge, a kada se Šanaja zabrinula za svoj brak, poverila se upravo Meri En. Kada je sa njom podelila svoje strahove i sumnje da je muž vara, Meri En joj je rekla da se vara.

 

Međutim, Robert je 2008. godine zatražio razvod, a motiv je odmah postao jasan: da je imao navodno aferu sa Meri An.

 

Iako je njen suprug negira te tvrdnje, suprug Meri An je pevačici pokazao dokaze uključujući telefonske račune i račune hotela.


Bila sam spremna da umrem – napisala Šanaja je u svojim memoarima iz 2010. "From this Moment on"

 

– Bila sam zgrožena što je žudnja druge žene za nadogradnjom životnog stila bila vredna razaranja moje porodice.–

 

Pevačica je bila toliko očajna u želji da ostane sa suprugom da je čak napisala srceparajuću poruku njenoj rivalki, moleći je za milost.

 

- Tako sam nisko pala i srce mi je slomljeno da ne mogu više. Želim ti ljubav i sreću, ali umirem i ne mogu više. Ovo me ubija. Imaj milosti. Toliko sam ga volela i ne mogu više ovo da podnesem. Ne želim ni život ni ljubav više. Samo želim mir – pisalo je u poruci.


Ipak, da posle kiše dođe sunce, dogodilo se i u Šanajinom slučaju.

 

Ona i suprug njene sada već bivše prijateljice su se zbližili i zaljubili jedno u drugo.

 

Glasine o njihovoj vezi su počele da kruže priče o njihovoj vezi kada su viđeni na odmoru u Kanadi, Njujorku i Floridi, a zvezda je priznala da joj je obnovio "veru u ljubav i posvećenost".


– Prošao je kroz patnju njegove porodice koja se raspala u isto vreme i pod istim ekstremnim okolnostima, on me razume bolje od bilo koga– rekla je ona fanovima.

Kada su objavili njihovu veridbu, Šanaja je priznala:

 

– Frederik Nikolas Tiebaud mi je bio pravi poklon kao saosećajan prijatelj sa razumevanjem i vremenom je iz ovog dragocenog prijateljstva procvetala neverovatna ljubav –

 

Njih dvoje su se venčali 2011. godine, a ova ljubavna priča traje i dan-danas.

Kako je nedavno pevačica priznala, ona je "pobedila" jer je "završila" sa svojm princem , Frederikom Tiboom.

 

- Dobila sam šta zaslužujem. Dobila sam najboljeg čoveka na planeti - rekla je Šanaja nedavno u podkastu "Armchair Expert".


Što se tiče Meri An i Šanajinog bivšeg muža, oni i dalje žive u istom selu kao i njihovi bivši partneri.

 

Godine 2018. rekla je za Guardian da i dalje često sanja o tome da radi stvarno gadne stvari svojoj bivšoj prijateljici.

 

Uvek je šišam ili brijem – rekla je.

Šanajin bivši suprug i Fredova bivša žena su i dan-danas zajedno, a uprkos celoj situaciji, pevačica se ne oseća "osramoćenom" i otkriva da su Robert i ona u dobri odnosima zbog zajedničkog starateljstva.

 

Iz 14-godišnjeg braka, Šanaja i Robert imaju 21-godišnjeg sina Ejšu.

 

- Za ljude koji ne razgovaraju jedno sa drugim, dobro se zajedno staramo o sinu. Šaljemo poruke jedno drugom - objasnila je i dodala:

 

- Oboje toliko volimo svog sina, tako da ne igramo takve igre. Imamo isti prioritet, delimo prostor zbog njega. Nema tu gluposti.-

 

BONUS VIDEO

 

makonda-tracker