izvinjenje

Svi su saglasni – BOLJE DA JE ĆUTAO! Nejmar na udaru nakon što su otkrivena bizarna pravila za varanje trudne verenice

0

Brazilac nije demantovao da mu trudna verenica dopušta da je vara pod određenim uslovima već joj se izvinio zato što smo saznali za to

Nejmar i Bruna Bjankardi u aprilu su saopštili da čekaju dete
Nejmar i Bruna Bjankardi u aprilu su saopštili da čekaju detefoto: brunabiancardi/instagram

Svetska javnost ovih dana zgrožena je navodnim spiskom uslova pod kojima brazilski fudbaler Nejmar može da vara svoju verenicu Brunu Bjankardi, s kojom trenutno čeka svoje drugo, a njihovo prvo zajedničko dete.


Kako piše portal Em Off, igrač Pari Sen Žermena i influenserka uspostavili su dogovor po kom Nejmar može da se viđa s drugim devojkama, ali mora da poštuje tri ključna uslova ako želi da Bruna to toleriše.


On navodno ne sme:

 

 

  • da spava s prostitutkama,
  • da vodi ljubav bez prezervativa i
  • da se ljubi s drugim ženama u usta.

 

Pomenuti portal dodaje i da je fudbaleru "dopušteno da flertuje i da ima odnose s drugim devojkama", uprkos tome što je u stabilnoj vezi s Brunom Bjankardi.
Nakon što je ovaj spisak dospeo do javnosti, Nejmar nije demantovao da ima takav dogovor s devojkom, niti da je vara već je rešio da joj se javno izvini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ 🇧🇷 (@neymarjr)


Ovo radim zbog vas dvoje i tvoje porodice – napisao je Nejmar na Instagramu svojoj verenici. – Ne mogu da opravdam nešto što ne može da pravda. Nema potrebe. Ali potrebna si mi u našim životima.


Video sam koliko si izložena, koliko si patila zbog svega ovoga i koliko želiš da budeš uz mene. I ja stojim uz tebe. Izneverio sam vas – poručio je Brazilac.

 

Fudbaler je izrazio nadu da će Bruna i on pobediti ovaj težak period.


Ne mogu da zamislim sebe bez tebe. Ne znam hoće li funkcionisati, ali danas sigurno želim da probam. Naša svrha će pobediti, naša ljubav prema našoj bebi će pobediti, naša ljubav jednog prema drugom će nas ojačati – nada se Nejmar.

 

Brazilski fubaler Nejmar
Brazilski fubaler Nejmarfoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

On nije objasnio zbog čega se tačno izvinjava influenserki, ali mnogi veruju da su u pitanju brojne prevare koje mu ona, navodno, dopušta.


Bru, već sam se izvinio zbog svojih grešaka, zbog bespotrebnog eksponiranja, ali imam osećaj da je moja dužnost da to potvrdim. Ako nešto privato postane javno, moram javno da se izvinim – kaže Nejmar.


Bruna Bjankardi nije javno odgovorila na ovo izvinjenje, a od fudbalerove poruke se na Instagramu oglasila uobičajenim modnim objavama.

 


Kako pišu španski mediji, Nejmarovi fanovi ogorčeni su zbog ovih detalja o njegovom privatnom životu, pa je tako fudbaler Pari Sen Žermena za jedan dan izgubio sedam hiljada pratilaca na Instagramu. Međutim, kako je proteklih mesec dana stekao nova dva miliona, teško da će to osetiti...

 

 

makonda-tracker