ćutala je zbog dece

20 godina su bili savršen par, a onda je usledio POČETAK PAKLA: Priča pevačice koja se mesecima mučila da otkrije ISTINU

0

Pevačica Gven Stefani je nakon 11 godina braka zatražila razvod, jer je saznala da ju je muž varao sa dadiljom njihove dece.

Gven Stefani je svog prvog muža upoznala na turneji
Gven Stefani je svog prvog muža upoznala na turnejifoto: Matt Symons/Bret Thompsett / Pacific coast news / Profimedia

Pevačica Gven Stefan i muzičar Gevin Rosdejl su ličili na savršen par.

 

Upoznali su se 1995. godine tokom 27-mesečne turneje benda "No Doubt" i ubrzo započeli vezu na daljinu.

 

Sve je išlo kako treba i venčali su se 2012. godine u crkvenom dvorištu iz 17. veka u Londonu.

 

Pevačica je bila zanosna u belo-roze Diorovoj haljini Džona Galijana, a mladenci su izgovorili zavete pred 150 gostiju.

Pored ove ceremonije, Gven i Gevin su imali još dva venčanja, jedno za Stefaninu porodicu u Los Anželesu, a drugo za prijatelje. 

 

  • Vanbračna ćerka

 

Nakon dve godine braka, stigao je prvi šokantan udarac. Gevin Rosdejl je trebalo da uradi test očinstva, jer je jedna žena tvrdila da je on otac njene ćerke koju je rodila 1989. godine.

Krajem 2004. godine dokazano je da je Gevin otac tada 15-godišnje manekenke Dejzi Lou.

 

Osim toga, sve je u odnosu dvoje muzičara teklo savršeno. 

 

U svom braku su dobili trojicu sinova Kingstona, Zumu i Apola.

 

Gven Stefani je tvrdila da je njen brak njeno "najveće dostignuće" i sve je bilo savršeno iako su oboje bili dosta zauzeti i odvojeni zbog turneja. 

 

  •  Kraj nakon 20 godina ljubavi

 

Međutim, pevačica je u novembru 2015. godine podnela zahtev za razvod braka, a Us Weekly je ubrzo potom podelio šokantno otkriće: da je Stefani navodno podnela zahtev zbog toga što je saznala da je Gevin bio u aferi sa njihovom dadiljom.

 

Prema izvoru, jedna od drugih dadilja koje je par imao, našla je tekstualne poruke između Gevina i Mindi Man, eksplicitne fotografije i planove se nađu.

 

Poruke su bile na njihovom porodičnom Ipadu, koji je bio povezan sa Gevinovim nalogom.

Dadilja koja je videla te poruke je pokazala Stefani.

 

Iako se pričalo da je Gevin u početku negirao aferu, nakon nekoliko meseci je sve priznalo, što je "potpuno uništilo" Stefani.


- Bila je užasnuta, ljuta i posramljena- otkrio je jedan izvor.

 

Govoreći nakon razvoda, zvezda grupe "No Doubt" priznala je da je mesecima "mučila" sebe dok je pokušavala da utvrdi da li joj je muž neveran.

 

Čak je priznala da još uvek ima datum - 9. februar 2015. godine - ucrtan u svom umu kao datum kada je prvi put otkrila da joj se svet raspada.

 

- Bio je to početak pakla. Kao šest, sedam, osam meseci mučenja, pokušavajući da otkrijem veliku tajnu - rekla je Gven za Harper's Bazaar i dodala je da želela svima da kaže, ali da je prećutala šta se dešava zbog njene dece. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Y2K DAILY (@y2kdaily)

S druge strane, Gevin Rosdejl je 2020. godine za Guardian priznao da je "gnusni raspad njegovog braka sa Stefani" bio njegov najsramniji trenutak .

 

- Bili smo 20 godina zajedno i to je samo po sebi prilično neverovatno. TO je ceo život. Još uvek mislim da je neverovatna. Bilo je to divnih 20 godina i imamo troje neverovatne dece. Bilo je mnogo pozitivnih stvari, a vremenom će postati sve očiglednije - 

 


 

makonda-tracker