BRAK U KRIZI?

Sve je počelo kao U SNU, 14 godina kasnije - MOLI JE da mu oprosti: Glumicu muž prevario sa 25-godišnjom devojkom?

0

Oskarovka Natali Portman je svog muža upoznala na snimanju filma koji joj je promenio život.

Natali Portman i Bendžamin Milipid su se venčali 2012. godine.
Natali Portman i Bendžamin Milipid su se venčali 2012. godine.foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Natali Portman je svog supruga upoznala 2009. godine i njihova priča je počela na najromantičniji mogući način i to na snimanju filma koji će joj doneti Oskara za najbolju žensku ulogu.

 

Da, u pitanju je film "Crni labud", u kojem je francuski plesač Bendžamin Milipid pozvan da pravi koreografiju za filmu.

 

Nakon što su se upoznali na setu, Natali je rekla da je počela da se zaljubljuje u njega tok ju je učio da pleše.

 

I iako je snimanje ovakvog filma moglo da bude naporno iskustvo, glumica je rekla da je Bendžamin sve učinio "prilično zabavnim".

- Upoznala sam muža na snimanju i mislim da sam bila kao u zemlji snova. Imali smo celinu, učio me je da plešem. Znate, to je jedna od onih romantičnih priča. Bilo je definitivno uzbudljivo i zabavno. Bilo je predivno. Ne znam za instant. Bilo je kao da ga zaista upoznala i tada je izgledao kao Oh, ovo je ta osoba - rekla je Natali svojevremeno za strane medije.

Pre premijere filma, Natali i Bendžamin su viđeni nekoliko puta pre nego što su javno priznali svoju vezu.

 

U decembru 2010. godine su objavili da su se verili i da očekuju bebu.

 

- Uvek sam držala svoj privatni život po strani, ali reći ću da sam neopisivo srećna i veoma sam zahvalna na ovom iskustvu - rekla je glumica uoči ovih dešava, a dizajner nakita Džejmi Volf je za People prokomentarisao da je Bendžaminu pomogao da napravi verenički prsten.

 

- Ben je bio izuzetno promišljen, posvećen i strpljiv kako bi se uverio da sve bude kako treba. Želeli smo da sve u vezi sa prstenom govori o stvarima koje su važne za Natali - rekao je Džejmi.

Natali i Bendžamin su postali roditelji 2011. godine kada se rodio Alef, a već naredne godine su izgovorili sudbonosno "da". 

 

Venčanje se održalo u kući na obali okeana u Kaliforniji. Jevrejska ceremonija je održana po mraku, gosti su nakon toga bili počašćeno strogo vegetarijanskim obrokom i otišli kući sa paketićima divljeg cveća.

 

Jedno vreme su zbog Bendžaminovog posla kao direktora baleta Pariske opere živeli u Parizu, a nakon toga su se vratili u SAD. 

 

Na Filmskom festivalu u Veneciji 2016. godine glumica je potvrdila da očekuje drugo dete.

 

Amalija je rođena 2017. godine i njihova sreća je bila upotpunjena.

U godinama koje su usledile važili su za skladan par, nisu se previše eksponirali u javnosti osim kada su podržavali jedno drugo u svojim poslovima i na premijerama. 

 

Međutim, ovih dana se pojavila vest da je Bendžamin prevario glumicu, preneo je francuski Voici.

 

On je prema pisanju stranih medija imao aferu sa 25-godišnjom aktivistkinjom Kamilom Etjenom, a njih dvoje su viđeni kako su ušli u istu zgradu koju su napustili dva sata kasniej u razmaku od 10 minuta. 

 

Glumica je vesti o aferi saznala u martu, a kako piše People Bendžamin moli suprugu za oproštaj. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

- Bilo je kratkog veka i gotovo je - rekao je izvor za People.

 

- On zna da je napravio ogromnu grešku i čini sve što može da natera Natali da mu oprosti i održi njihovu porodicu na okupu - kaže izvor objašnjavajući da se nisu rastali već da pokušavaju da prevaziđu probleme i dodaje:

 

- Natali je neverovatno privatna i nema nameru da to iznosi u medijima. Njen najveći prioritet je zaštita svoje dece i njihove privatnosti -


 

 

 

 

makonda-tracker