očekivano?

Ni ona sama ne krije koliko je privlači: Istina o aferi holivudske lepotice i njenog zgodnog (tad oženjenog) kolege

0

Da li je Dženifer Lorens rasturila brak Majli Sajrus i Lijamu Hemsvortu?

da li je dženifer lorens zaista rasturila brak majli sajrus i lijama hemsvorta?
da li je dženifer lorens zaista rasturila brak majli sajrus i lijama hemsvorta?foto: EPA/SERGIO BARRENECHEA

Kada je Majli Sajrus otpevala pesmu "Flowers", ona je, uz Šakirinu pesmu posvećenu Pikeu, postala simbol osvete i jake žene koja se izdigla iznad prevara svog muža.

 

Njena pesma Flowers mesecima je bila na vrhu svih muzičkih lestvica, a i dalje je izuzetno popularna, a pošto je oda jakim ženama, sigurno da nikada neće prestati da bude aktuelna.

 

 

Pesma je, kao što je poznato, inspirisana navodnim preljubama njenog bivšeg supruga Lijama Hemsvorta, a kao jedna od njegovih brojnih ljubavnica navodila se oskarovka Dženifer Lorens.

 

1 / 6 Foto: Europa Press/ABACA / Abaca Press / Profimedia

 

Ona je sada u braku s Kukom Maronijem, mama i daleko od te priče, ali dugo se nije oglašavala po pitanju toga da li je zaista uzročnik za krah braka Majli i Lijama.

 

Dženfer Lorens i Llijam Hemsvort zajedno su glumili u filmu Igre gladi, a njihova hemija je bila očigledna, i na ekranu, i na premijerama, i na konferencijama koje su imali da bi promovisali ovaj projekat.

 

 

Ipak, ona je sada sa osmehom na licu odbacila tvrdnje da je ona rasturila brak nekada najlepšeg para.

 

— Nije istina. Potpuni trač — rekla je i objasnila kako su se ona i Lijam jednom poljubili, ali to je bilo godinama nakon njihovog prekida, pa, kako glumica tvrdi, nije ni uticalo na njihov razlaz. 

 

Lijam i ja smo zajedno odrasli. On je stvarno zgodan. Šta biste vi uradili? — ispričala je Dženifer.

 

 

makonda-tracker