da li ste znali?

Zbog jedne stvari Džeki nije htela NI DA ČUJE ZA NJU! Tajna ljubavna veza Madone i Džona F. Kenedija o kojoj se malo zna

0

Veza Madone i Džona F. Kenedija Juniora iz osamdesetih bila je tajna i burna!

madona je osamdesetih bila u tajnoj vezi sa sinom džona i džeki kenedi
madona je osamdesetih bila u tajnoj vezi sa sinom džona i džeki kenedifoto: EPA/FRANCK ROBICHON

Svet je ostao u šoku nakon vesti da je kraljica popa Madona nađena bez svesti i hospitalizovana. Kako navode strani mediji, ona je van životne opasnosti i očekuje se njen oporavak.

 

Dok se njeni fanove mole za što brže pevačicino ozdravljenje, mnogi su se prisetili navodne Madonine afere, koja je bila jedan od glavnih tračeva osamdesetih. Akter, pored Madone, jeste niko drugi do porodice za koju se vezuju raznorazne (pomalo jezive) pričeDžon F. Kenedi Junior!

 

 

Kraljica popa srela je naslednika Kenedijevih na žurki 1985. godine, nakon koncerta u Medison skver gardenu. Tri godine kasnije, kada se razvela od supruga Šona Pena, Madona i DžFK Junior navodno su počeli da se viđaju u tajnosti.

 

Nikada nije potvrđeno šta se među njima zaista dešavalo. Džonov prijatelj tvrdio je da je to bilo "malo više od flerta" jer su oboje imali guste rasporede.

 

Hteli su da budu zajedno, ali bilo je teško jer je ona bila na turneji, a on je radio. Videli su se par puta, ali to nije bila veza.

 

 

Ipak, neporecivo su bili bliski. Madona ga je zvala "Džoni" ili samo "Kenedi"; a on je nju zvao, kratko, "M".

 

Ipak, priča Kristofera Andersona iz 2014. godine daje drugu sliku vezanu za njihovu vezu. Kako je on pisao, ta afera nije bila baš tako blaga.

 

Naime, krili su vezu, oganičavali svoja javna viđanja, samo su najbliži znali za njih (uključujući i Šona Pena, s kojim je Madona i dalje zvanično bila u braku).

Kako je opisano u Andersenovoj knjizi, kada se upoznavao sa Šonom Penom, glumac je rekao Kenediju: "Znam ko si. Duguješ mi izvinjenje".

 

 

Stvari je komplikovalo i to što se Džon Jr. navodno viđao s glumicom Kristinom Hag u vreme svoje i Madonine afere.

 

Madona nije oduševila ni Džonovu mamu, Džeki Kenedi. S obzirom na to da su tadašnje generacije pravile veliku paralelu i našle sličnost između Madone i Merilin Monro, s kojim je navodno Džonov otac Džon F. Kenedi, imao aferu, Džeki nije bila njome oduševljena.

 

 

Nije pomoglo ni to što se u Džekinoj kući Madona potpisala kao "gospođa Šona Pena".

 

Nakon raskida s Madonom, Džon, kog su prozvali i "najseksepilnijim živim čovekom" zabavljao se sa Sarom Džesikom Parker, Sindi Kraford i Deril Hanom, pre nego što se venčao sa Kerolin Beset 1996.

 

 

16. jula 1999. Džon, njegova žena i njena sestra nastradali su u avionskoj nesreći na putu ka Martinim Vinogradima. 

 

 

 

makonda-tracker