navodno...

Šuškalo se da je Anđelina zbog nje doživela sudbinu Dženifer Aniston: Tajna afera Breda Pita i prelepe udate oskarovke

0

Istina o aferi Breda Pita i prelepe francuske glumice

navodna afera breda pita i marion kotijar o kojoj se malo zna
navodna afera breda pita i marion kotijar o kojoj se malo znafoto: Gary Mitchell / Alamy / Alamy / Profimedia

Prelepa Francuskinja Marion Kotijar za sobom, iako nema ni 50 godina, ima fantastičnu karijeru, dobitnica je Oskara, ima dvoje dece, srećan brak... i navodnu aferu s Bredom Pitom.

 

Kada se pročulo da se Bred Pit i Anđelina Džoli razvodegovorkalo se da je krivac za to upravo Marion. Naime, 2016. godine prikazan je premijerno film "Tajna veza", u kom su bračni par špijuna glumili Bred i Marion, a po mnogo čemu taj film se poredio s filmom "Gospodin i gospođa Smit", gde je poznato da su se Anđelina i Bred zaljubili jedno u drugo.

 

 

Holivud je tresla ova priča jer je apsolutno izgledalo kao da se istorija ponavlja. 

 

Naime, kada su se Bred i Anđelina Džoli upoznali, on je bio u braku sa Dženifer Aniston. Poznato je i da je on Dženifer upravo zbog Anđeline ostavio, a onda se pročula priča da Anđelinu ostavlja zbog Marion!

 

 

Nikada nisu objavljene detaljnije informacije o ovoj aferi, ali Francuskinja, koja je tada bila trudna, javno se oglasila, želevši da stavi tačku na nagađanja.Ona je tom prilikom potvrdila da je u drugom stanju, ali sa svojim suprugom, Gijomom Kaneom, s kojim je tada imala sina Marsela.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Pre mnogo godina, upoznala sam čoveka svog života, oca našeg sina i bebe koju očekujemo. On je moja ljubav, moj najbolji prijatelj, jedini koji mi treba.

 

Inače, par se upoznao devedesetih godina, zajedno se pojavio u filmu "Voli me ako smeš" iz 2003. godine, dok je Kane bio oženjen glumicom Dajen Kruger.

 

 

— Onima koji insinuiraju da sam očajna, odlično sam, hvala vam. Ovo me ne stresira. Svim medijim i hejterima koji su prebrzo doneli zaključak, želim vam lagan oporavak. Napokon, želim Anđelini i Bredu, koje jako poštujem, da nađu mir u ovom momentu. S ljubavlju, Marion.

 

 

Mada je ovim Marion stavila tačku, nije rekla ništa detaljnije o svom odnosu s Bredom, zbog kojih se mnogima čini da istina, ipak, nije nikom do kraja poznata...

 

 

makonda-tracker