nije samo šakira

Spot snimila u kući u kojoj ju je VARAO SA 14 ŽENA?! Sve tajne poruke kojima je Majli Sajrus UDARILA NA BIVŠEG MUŽA

0

Dok se o nekim detaljima novog spota i pesme Majli Sajrus još uvek spekuliše, za neke je očigledno da su finalni sukob pevačice s glumcem i njenim bivšim suprugom Lijamom Hemsvortom

Majli Sajrus u spotu za pesmu FLowers
Majli Sajrus u spotu za pesmu FLowersfoto: Miley Cyrus/Youtube Printscreen

Ne dešava se često da u vrhu trendinga na platformi YouTube u Srbiji bude neka strana pesma, a ovih dana to je slučaj sa čak dva hita koji nam stižu iz sveta. U pitanju su Šakirina numera "BZRP Music Sessions Vol. 53", koju je snimila s argentinskim producentom i di-džejem Bizarepom i u kojoj vrlo direktno peva o preljubi svog dugogodišnjeg partnera Đerara Pikea, i pesma "Flowers" Majli Sajrus.


I dok možda nije toliko otvorena i ljuta kao Šakira, Majlin hit je, takođe, "osvetnički" i govori o njenom neuspelom braku s australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom.


Pesma "Flowers" do sad na YouTube-u ima više od 46 miliona pregleda, a ubedljivo je prva i na streaming servisima, odmah iznad Šakirinog hita.

 

Majli Sajrus u spotu za pesmu Flowers
Majli Sajrus u spotu za pesmu Flowersfoto: Miley Cyrus/Youtube Printscreen

Zanimljivo je da su fanovi Majli Sajrus došli na ideju da naprave još veću pomamu oko pesme, pa na društvenoj mreži Tviter šire neproverene glasove ili, u nekim slučajevima, čak i izmišljotine o pesmi i spotu. Tako smo mogli da pročitamo detalje koji nemaju naveden izvor i još uvek su na nivou trača: da je spot za "Flowers" snimljen u vili u kojoj je Lijam Hemsvort prevario Majli sa čak 14 žena, da ona u jednom delu nosi odelo koje je glumac imao na sebi kada ju je na crvenom tepihu zamolio da se ponaša pristojno pred svima itd.

 

Za to još uvek ne bismo rekli da može da se smatra pouzdanim informacijama, ali ima nekih detalja koji očigledno ukazuju na to da je Majli napisala i otpevala "Flowers" imajući na umu bivšeg supruga.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Za početak, pesma je objavljena pred 13. januar, kada Hemsvort slavi rođendan.


Stih Built a home and watched it burn ("Izgradili smo dom i gledali ga kako gori"), peva Majli u prvoj strofi, ali nije u pitanju samo metafora! Naime, 2018. godine, dok su Lijam i pevačica još bili u braku, njihovu vilu u Malibuu zahvatio je šumski požar Vulsi, koji je uništio 96.949 hektara zemlje u Los Anđelesu i Venturi.

Mnogi su povezali stih I can buy myself flowers ("Mogu sama sebi da kupim cveće") s pesmom Bruna Marsa "When I Was Your Man", u kojoj pevač kaže da je svojoj dragoj trebalo da kupi cveće. Kako tvrde Majlini obožavaoci, upravo je ovu pesmu Lijam Hemsvort jednom prilikom posvetio pop zvezdi.

@thruthelatenightt Stream #MileyCyrus’s latest single FLOWERS🫶🏼 #Flowers ♬ Flowers - Miley Cyrus

Majli najverovatnije ne nosi isto odelo koje je Hemsvort nosio na premijeri filma Avengers: Endgame, kada joj je rekao da se "jednom, za promenu, ponaša pristojno" nakon što se pretvarala da ga liže dok su pozirali.

Mediji pišu da je u pitanju predimenzionirano odelo iz kolekcije modne kuće Saint Laurent za jesen i zimu 2022, ali ono svakako podseća na odelo u kom je Lijam bio tom prilikom. Budući da Majli razuzdano pleše odevena elegantno poput bivšeg muža, ovo je najverovtnije njena poruka da će se ponašati kako želi.

 

Majli Sajrus u spotu za pesmu Flowers
Majli Sajrus u spotu za pesmu Flowersfoto: Miley Cyrus/Youtube Printscreen

I za kraj, obavezno poslušajte najuspešniju "osvetničku pesmu" u poslednje vreme – "Flowers" Majli Sajrus!

 

 

 

makonda-tracker