afera o kojoj se do sad nije znalo!

Imao je 13.000 ŽENA u krevetu, ali nju NIJE ODUŠEVIO: TAJNA ljubavna romansa najtužnije prve dame i holivudskog šmekera

0

Ljubavna priča Džeki Kenedi i seks-simbola Holivuda bila je burna, kratka, a nakon nje — rekla je da je trebalo da traje dve nedelje kraće.

foto: EPA/ABBIE ROWE / NATIONAL PARK SERVICE HANDOUT
foto: EPA/ABBIE ROWE / NATIONAL PARK SERVICE HANDOUT

Jedan od najvećih seks-simbola Holivuda zasigurno je bio Voren Biti (Bejti), ali sudeći prema novoj knjizi, jednu ženu nije lako impresionirao: damu vanvremenskog stilaŽaklinu Džeki Kenedi Onazis!

 

U novoj biografiji Džeki: Javno, privatno, tajno, autor Dž. Rendi Taraboreli do detalja piše o tome kako je nekadašnja prva dama, koju zovu i najtužnijom, imala kratak flert sa slavnim glumcem sredinom sedamdesetih godina prošlog veka.

 

Prema ovoj knjizi, do njihovog odnosa je došlo usled Džekinog rada kao urednice knjige, za koju je pokušavala da natera velika imena, uključujući Bitija, da napišu memoare. 

 

Taraboreli piše o tome kako je Džeki Voren bio interesantan, te je sa njim otišla na par sastanaka pre nego što ga je dovela u svoj dom na Petoj aveniji, gde je on proveo noć.

 

Jedan član njenog osoblja prisetio se kako je došao jedno jutro u kuhinju i tu zatekao glumca koji sedi za stolom i priča sa Džekinim sinom, Džonom F. Kenedijem Juniorom, "kao da je to najnormalnija stvar na svetu".

 

džeki kenedi nije bila impresionirana vorenom bitijem
džeki kenedi nije bila impresionirana vorenom bitijemfoto: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia

 

Džeki i Biti družili su se par meseci, ali na kraju se ona poverila bliskim ljudima da joj se čini kako je isuviše fokusiran na sebe. Kada je osoba kojoj se Džeki poverila pitala kakav je glumac, koji je dugo imao reputaciju svojevrsnog Kazanove, u krevetu, Džeki je kazala:

 

Oh, u redu je. Muškarci ionako samo to umeju.

 

voren biti i u poznijim godinama izgleda odlično
voren biti i u poznijim godinama izgleda odličnofoto: EPA / Nina Prommer

Sudeći po ovoj biografiji, Džeki se osećala da je Biti "obuzet svojom karijerom i filmovima", te da je "sve što je želeo je da priča o režiserima i producentima i filmovima, a ona to nije htela".

 

U intervjuu za magazin Pipl, Taraboreli je rekao da romansa nije dugo trajala.

 

Kada je bio gotovo, Džeki je rekla da je trajalo dve nedelje duže nego što je trebalo.

 

 

Širli Meklejn je o svom bratu Vorenu Bitiju rekla da je imao 13.000 žena u krevetu, a da je jedino mogao da se obaveže tome da večera.

 

Podsetimo, Džeki je imala dvoje dece sa prvim mužem, predsednikom Džonom F. Kenedijemza koga se udala 1953. godine, a on je ubijem u novembru 1963. 1968. godine, Džeki se udala za grčkog magnata Aristotela Onazisa, koji je preminuo 1975.

 

 

makonda-tracker