bilo je suđeno

Brak joj se raspao, izlazila je svako veče, a onda – PREOKRET: Kako je Fatalnoj ženi jedna noć promenila život zauvek

0

Slavna manekenka i glumica najpoznatija po ulozi u filmu "Fatalna žena" nije ni slutila šta je čeka iza ćoška

Rebeka Romijn na Kanskom festivalu
Rebeka Romijn na Kanskom festivalufoto: EPA/DANIEL DEME

Glumica Rebeka Romijn karijeru je počela kao model sada već davne 1991. godine, a lepotom i harizmom je osvajala svake sekunde otkako je poznajemo. Kako publiku, tako i poznate holivudske lepotane.


Već na početku karijere, Rebeka se pojavila na naslovnim stranama prestižnih magazina, uključujući Elle, Marie Claire, Cosmopolitan, Allure, Glamour, GQ, Esquire i Sports Illustrated, i to izdanja širom sveta.


Bila je u kampanjama i na revijama vodećih modnih kuća, a potom je počela da gradi i glumačku karijeru. Prvu filmsku ulogu imala je u filmu X-Men (2000), gde je bila lepa i opasna Mistik, potom je bila Lor Eš i Lili u filmu "Fatalna žena", a zabeležila je desetina uloga u filmovima i serijama.

 


Najveći holivudski zavodnici drhtali su pred šarmom Rebeke Romijn, pa je tako 1994. ona osvojila glumca Džona Stamosa, kog je srela na modnoj reviji brenda Victoria's Secret. Par je zajedno proveo godine i venčao se 1998. godine, a Rebeka je tada, opijena ljubavlju prema suprugu, dodala njegovo prezime svom i predstavljala se isključivo kao Rebeka Romijn Stamos.

 

Rebeka Romijn i Džon Stamos
Rebeka Romijn i Džon Stamosfoto: Andrew Ross / Zuma Press / Profimedia

Međutim, 2004. godine otkriveno je da se par rastaje, a zvanični razvod usledio je naredne godine.


Nakon što je njenoj ljubavi sa Stamosom došao kraj, Rebeka je od mirne devojke postala ljubiteljka noćnog života i obavezna gošća na najluđim žurkama u Los Anđelesu.

 

Paparaci nisu mogli da se zasite Rebeke, koja je u pripijenim haljinama i sa čašom u ruci plesala cele noći, a onda – preokret.

 


U junu 2004. godine, glumica je na žurki Maxim Hot 100 u Los Anđelesu upoznala glumca Džerija O'Konela, a hemija se između njih javila odmah.

 

U tom trenutku ona još uvek nije bila zvanično orazvedena od Stamosa, iako su bili rastavljeni, a jedno drugo su fascinirali u prvom razgovoru.


Sećam se da sam mislio "Vau, ova devojka je tako lepa i duhovita" – rekao je O'Konel za People 2017. – Tokom čitave žurke sam pričao s njom, razumeli smo se. "Kliknuli" smo prvi put kad smo se sreli. Očigledno, ona je bila udata, znam da se i tada dešava svašta, ali kod nas se nije desilo. Ali jesmo "kliknuli". Prvog dana.

 

Rebeka Romijn i Džeri O'Konel
Rebeka Romijn i Džeri O'Konelfoto: EPA/GEORG HOCHMUTH .

Nekoliko meseci kasnije, oni su počeli da se viđaju, a Džeri je požurio da predstavi svoju novu devojku svojim roditeljima. Par je bio vrlo skladan, pomagali su jedno drugom da spreme naredne uloge, a toliko su bili srećni da niko nije bio iznenađen kada se pročulo da se par verio.


Imaju sličan smisao za humor i odlično se slažu – rekao je jednom prilikom Džerijev tata Majkl. – Rebeka je tako zapanjujuće lepa, a to prati jednaka inteligencija. Svi smo mnogo srećni.


Na pitanje šta je tajna njihove sreće, Džeri je imao prilično iznenađujući odgovor.


Ne mogu da verujem da ću ovo reći javno. Mi mnogo igramo badminton – rekao je, a Rebeka je dodala: – Igramo po četiri sata dnevno.

 

1 / 7 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


U julu 2007. godine, Rebeka i Džeri su se venčali, na intimnoj ceremoniji, a sledeće godine su na sve došle njihove ćerke bliznakinje.

 

Međutim, to što je sada glumica mama i supruga i što živi mirnim porodičnim životom ne znači da je zauvek rekla "zbogom" provodu. Još uvek uživa u plesu i zabavi, ali na nešto drugačiji način.


Morala sam da smanjim vino, i to mnogo – rekla je za magazin Health jednom prilikom. – Mogu da budem kul mama – party devojka uveče i majka ujutro. Ali uvek zažalim. Jer te devojčice se bude u šest izjutra kad god ja došla kući!

 


Godine prolaze, a ovaj par i dalje izgleda zadovoljno i ispunjeno kao prvog dana. Kako je jednom prilikom ispričala, suprug je toliko zasmejava da joj od smeha pođu suze, a to je sigurno – uz badminton – jedna od najvećih tajni njihove ljubavi.

 

 

makonda-tracker