podrška vredna divljenja

Prodali su SVE što su imali zbog nje: Slavna glumica preko noći je postala ZVEZDA, a onda je videla MRAČNU STRANU uspeha

0

Roditelji mlade glumice toliko su verovali u nju da su sa četvoro dece otišli na drugi kraj sveta i odrekli se svega što su imali

Mili Bobi Braun s fanovima
Mili Bobi Braun s fanovimafoto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumica Mili Bobi Braun (19), zvezda serije "Stranger things", danas je u centru pažnje svetskih medija jer je rekla "da" Džejku Bon Džoviju (20), sinu čuvenog muzičara Džona Bon Džovija.


Iako je vrlo mlada, ona je po svemu sudeći spremna za brak, pa je pristala na prosidbnu svog dečka, s kojim je već dve i po godine i s kojim se često pojavljuje u javnosti.


Šarmantna Mili jedna je od najpoznatijih glumica sveta i idol tinejdžerki, pre svega zahvaljujući ulozi Eleven u pomenutoj seriji, a malo je poznato koliko se njena porodica odricala zbog njene karijere.

 

Engleska glumica MIli Bobi Braun
Engleska glumica MIli Bobi Braunfoto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Mili Bobi Braun rođena je 2004. u Marbelji, kao treće od četvoro dece Keli i Roberta Brauna, agenta za prodaju nekretnina. Ubrzo po rođenju, otkriveno je da je devojčica rođena oštećenog sluha u levom uhu, a potom je postepeno gubila sluh u njemu dok ga nije sasvim izgubila u narednim godinama.


Kada je imala četiri godine, porodica se preselila u Englesku, odakle su u Španiju otišli zbog posla, a skrasili su se u Bornmutu.

 

Milini roditelji shvatili su vrlo rano da je ona talentovana za glumu, a želeli su da joj pruže priliku da se okuša u tome i stvore joj najbolje mogućnosti.


Moja ostala deca bi gledala crtaće, a Mili bi gledala mjuzikle: "Čikago", "Mulen ruž", "Eni, "Bagzi Maloun"... Onda bi pevala živahno. Od prvog dana je bila izvođačica – rekao je njen ponosni otac jednom prilikom za Daily Mail.

 

Mili Bobi Braun, zvezda serije Stranger Things
Mili Bobi Braun, zvezda serije Stranger Thingsfoto: EPA/PAUL BUCK

Porodici je bilo jasno da je pred njom velika budućnost, pa su Robert i Keli rešili da prodaju sve što imaju u Engleskoj i presele se u Los Anđeles, i to u samo "srce" svega – Holivud.


Međutim, Mili nije odmah uspevala da dođe do uloga, a porodici je bilo teško da se privikne na novi život.


Moja starija sestra je otišla. Nije više želela da bude u Americi. Bilo je suza, suza, suza... Prošli smo kroz mnogo teških trenutaka – rekla je glumica u jednom intervjuu.


U jednom trenutku su Braunovi priznali poraz: ostali su bez novca i planirali povratak u Englesku, gde bi morali da žive kod Miline tetke jer više nisu imali krov nad glavom. Ona je pomislila da je to kraj njenih snova o uspehu u Holivudu, a imala je i vrlo loše iskustvo sa svojim agentom.


Tada se iznenada pojavila mogućnost da Mili ode na kasting za ulogu devojčice Eleven u novoj Netfliksovoj seriji "Stranger Things". Dobila ju je i ostalo je istorija – preko noći je postala jedna od najpoznatijih glumica sveta.

 

Ipak, njeni roditelji su davali sve od sebe da ona ne oseti sav teret ogromne slave.


Važno je da se Mili ne oseća pod pritiskom. Ona je dete. Mora da radi domaći i kućne poslove, a sve ostalo je samo bonus – rekao je njen otac.

 

U julu 2021. godine, ona se našla u centru skandala, kada je tiktoker Hanter Eho na Instagramu priznao da je "grumovao" Mili Bobi Braun – kao odrasla osoba manipulisao je njom dok je nije zaveo, a tada je izjavio i da su njeni roditelji dopustili da živi s glumicom osam meseci.

 

 

Ova priča je preplavila društvene mreže, a mnogi su tvrdili da je to znak da Milini roditelji zapostavljaju ćerku, što niko od njih nije komentarisao, ali je tiktokeru navodno prećeno tužbom.


Hanter se potom izvinio zbog svega i krivio alkohol za njegove loše odluke, pa obrisao snimak u kom je izneo sve.
 

 

makonda-tracker