ima više talenata

Najsrećniji dan je za nju i – najtužniji: Ćerka Džona Travolte je ISTA KAO OTAC, a lepšu devojku niste skoro videli

0

Majka Ele Travolte bila je jedna od najlepših svetskih glumica, ali je već na prvi pogled jasno – ona je sve nasledila od oca!

foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ela Blu Travolta, koja danas slavi 23. rođendan, već treći put proslavlja svoj najveseliji dan sa osećajem gorčine.


U njenom životu više nije njena majka Keli Preston, poznata holivudska glumica, koja je 2020. preminula posle borbe sa rakom dojke, a Ela je 2009. izgubila i brata Džeta.

 

Proslave su u njenoj porodici nešto drugačije proteklih godina, a pre nekoliko meseci Travolta je pokazao kako Ela i njen mlađi brat Bendžamin slave Božić s tatom.

 


Inače, iako je još kao dete ušla u svet glume i snimila prvu pesmu, ona je trenutno najkoncentrisanija na karijeru u modelingu.


Ela Travolta je dobila prvu filmsku ulogu kao 9-godišnjakinja, kada je igrala u filmu "Matore džukele", pored svog oca i čuvenog Robina Vilijamsa, a uskoro ćemo je gledati u ostvarenju "Get Lost", savremenom čitanju "Alise u Zemlji čuda".

 

Ela Travolta u filmu 'Matore džukele'
Ela Travolta u filmu "Matore džukele"foto: Walt Disney Studios, Youtube Printscreen

U međuvremenu je igrala i u filmu "Otrovna ruža" iz 2019. godine, a u svetu modelinga već godinama niže uspehe i dizajneri se utrkuju da sarađuju s njom.


U poslu joj ruže nesumnjivo cvetaju, ali je na privatnom planu ova multitalentovana lepotica imala mnogo teških trenutaka.

 

Kada je imala samo devet godina, baš u vreme kada je počela njena filmska karijera, Ela je ostala bez starijeg brata Džeta Travolte.

 


Džet, najstariji od dece Džona Travolte i Keli Preston, preminuo je 2009. godine, u 16. godini, tokom porodičnog odmora na Bahamima. On je doživeo fatalan napad, nakon duge borbe protiv Kavasakijeve bolesti.,

 

Navodno je pri jednom napadu na porodičnom letovanju pao i povredio glavu, a spremačica ga je prošla u kupatilu u lošem stanju. Međutim, dok ga je hitna pomoć odvezla do najbliže bolnice, lekari su Džetu mogli samo konstatuju smrt.


To je nešto najgore što mi se u životu dogodilo. Istinu govoreći, nisam bio siguran da ću preživeti to – priznao je kasnije glumac.

 

Ela Travolta ima divan odnos sa ocem Džonom
Ela Travolta ima divan odnos sa ocem Džonomfoto: AMA / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedanaest godina kasnije, dogodio se novi slom u domu porodice Travolta.

 

Kada je Ela imala 20 godina, izgubila je i majku Keli Preston. Slavna glumica sa 57 godina, nakon višegodišnje borbe s rakom dojke, a američki mediji pisali su da je Ela stala na noge uz pomoć oca i brata posle teškog perioda.

 

Ela se više puta javno obratila ocu na Instagramu, a nedavno mu je rođendan čestitala na divan način.

 

Najneverovatniji otac, prijatelj i uzor kog možete poželeti! Volim te, tata – napisala je ona tada na Instagramu.

 

 

makonda-tracker