potresna ispovest

"Plakala sam dok su me držali": Paris Hilton otkrila detalje užasnog zlostavljanja internatu

1

Poznata glumica je odlučila da o teškim trenucima progovori na društvenim mrežama 

foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Paris Hilton otkrila je da je doživela jedan oblik seksualnog zlostavljanja dok je pohađala školu Provo kanjon u Juti.

 

Kako je navela za strane medije, nju su sekusalno zlostavljali pojedinci koji su radili preglede grlića materice studentima.

 

Ona je navela da je godinama pokušavala da zaboravi bolne trenutke, ali su detalji ostali duboko urezani u njeno pamćenje.

 

 

- Veoma kasno u noć, oko 3 ili 4 ujutru, odveli bi mene i druge devojke u jednu sobu u kojoj su obavljali lekarske preglede - rekla je Hiltonova za Njujork tajms.

 

- Ne znam šta su radili, ali to definitivno nisu bili lekari. Bilo je zaista zastrašujuće, pokušavala sam godinama to da zaboravim - ispričala je ona.

 

Ipak, kako kaže, nije uspela u tome. Slike joj se često vraćaju i sada, kada je odrasla osoba i kada sve može bolje da sagleda kaže da je sigurna da je to bilo seksualno zlostavljanje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

O tome je otvoreno pričala i na društvenim mrežama, a naročito na Twiteru i pozvala je sve žrtve sekusalnog nasilja da se takođe otvore i podele svoje priče.

 

- Neispavana i pod teškim lekovima nisam bila svesna šta mi se dogodilo - rekla je. 

 

 

- Bila sam primorana da legnem na tapacirani sto, raširim noge i da se podvrgnem pregledu grlića materice. Plakala sam dok su me držali i govorila: 'Ne!' Samo su rekli, 'Umukni. Budi tiha. 

 

- Moje detinjstvo je ukradeno od mene i to me ubija, ovo se još uvek dešava drugoj nevinoj deci. Važno je da se otvorim o ovim bolnim trenucima kako bismo mogali da se izlečimo i pomognemo da se ovo zlostavljanje okonča - završila je ona svoju ispovest.

 

 

makonda-tracker