progovorila o seksualnom zlostavljanju

BILA JE SPREMNA ZA POSLEDICE: Nakon što je prijavila Miroslava Aleksića, Iva Ilinčić ne dobija pozive za kastinge

3

Jedna od hrabrih glumica koje su progovorile o seksualnom zlostavlju u školi glume nema posla kao ranije
 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Mlada glumica Iva Ilinčić u januaru je s grupom devojaka na čijem je čelu bila njena koleginica Milena Radulović, javno optužila svog bivšeg učitelja glume Miroslava Aleksića, do tada uglednog u kulturnim beogradskim krugovima, za seksualno zlostavljanje.

 

Kako je sada istakla, od tada nije dobila ponudu ni za jedan poslovni angažman, a ističe da je bila spremna za posledice.


Nijednom nisam pozvana na kastig od kako se sve to dogodilo, a ranije sam dobijala ponude na mesečnom nivou. Ne mislim da je u redu, ali to su posledice na koje sam bila spremna. I dalje stoički podnosim sve jer se nijednog trenutka nisam pokajala što sam ispričala istinu — rekla je Iva.

 

Ona je  dodala da je godinama skrivala istinu od svojih najbližih, a rešila je da progovori iz dva razloga.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

— Više faktora je uticalo na to da baš u januaru otkrijem sve. Dobila sam unutrašnji poriv da ta škola mora da prestane da radi. U glavi mi je bilo da će se ove godine spremati šest novih devojčica i da to mora da stane. To je bio prvi razlog, a drugi je moj razvoj kao osobe. Odrasla sam, bila sam na terapijama na kojima sam obrađivala tu temu. Okružila sam se predivnim ljudima, porodicom, momkom, svi su mi pružili podršku. Osetila sam ogromno olakšanje kada sam sve rekla — rekla je Ivana na K1 televiziji.

 

 

makonda-tracker