progovorila

"Otac me je silovao kad sam imala 15 godina": Turska glumica iz straha za mlađu sestru podelila JEZIVU ISPOVEST

0

Mlada turska glumica koju smo gledali u najpopularnijim sapunicama pre izvesnog vremena šokirala je tamošnju javnost hrabro istupivši nakon traumatičnog iskustva

foto: Instagram
foto: Instagram

Glumica Melisa Dongel (23), koju je regionalna publika imala priliku da gleda u serijama "Pokucaj na moja vrata", "Naša priča" i "Elif", veoma je mlada, a već je preko glave preturila mnogo problema i dokazala se kao izuzetan primer hrabre osobe u svetu slavnih.


Naime, ona je prošle godine hrabro istupila i optužila svog oca za silovanje i seksualno zlostavljanje. Kako je istakla, sve se dogodilo kada je imala 15 godina, a posle napada se obratila majci, koja joj nije verovala i, štaviše, zamolila je da to više nikome ne pominje.

Melisa je u dugoj ispovesti dodala da već dugo ide na psihoterapiju jer nosi teške traume.


Na pitanje zbog čega je rešila da progovori, Dongelova je istakla da strahuje da će se istorija ponoviti, odnosno da brine za svoju mlađu sestru, zbog čega zahteva starateljstvo nad njom.


Melisin otac je, inače, u trenutku optužbi bio u zatvoru, dok se njena majka preselila u Rusiju i poslala mlađu ćerku kod Melise u Istanbul.


Veliki broj poznatih ličnosti iz svih sfera turske javnosti javno je tada pružio podršku glumici, a među prvima njen kolega iz serije "Pokucaj na moja vrata" Kerem Bursin.

Glumica Melisa Dongel rođena je 18. septembra 1999. godine u Istanbulu, u tursko-ruskoj porodici. Završila je jednu tamošnju umetničku akademiju, a karijeru je započela u seriji "Elif", još kao tinejdžerka.

makonda-tracker