javnost je zgrožena

"DEMONSKI je veličati gojaznost!" Kanje Vest ne krije svoje mišljenje o popularnoj pevačici

0

Nakon niza incidenata, reper Kanje Vest ponovo je uzburkao strasti, ovog puta tako što se bavio izgledom mlade koleginice

foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS
foto: EPA-EFE/MICHAEL REYNOLDS

Reper i dizajner Kanje Vest gotovo svakodnevno šokira javnost svojim stavovima na razne teme, a pre nekoliko dana je razbesneo američku javnost pojavivši se na modnoj reviji u majici s natpisom "Beli životi su važni".


Potom je za jednu urednicu Vogue-a napisao da ne izgleda kao osoba iz modnog svega, nakon čega je usledio mali internet rat sa Điđi Hadid, koja je ustala u njenu odbranu.

 

Još se strasti nisu stišali, a Kanje nastavlja dalje, a sada je ostrvio na to kako javnost percepira izgled pevačice Lizo, koja je poznata po tome što je ponosna na svoj izgled i ne dozvoljava da je to što ima 118 kilograma sprečava da obuče šta god želi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)

 

Kroz svoje pesme, javne nastupe i objave na društvenim mrežama, Lizo stalno podseća koliko je važno ceniti sebe i osećati se dobro u svojoj koži, ali Kanje veruje da društvo to ne treba da ohrabruje.


Lizo radi s mojim trenerom i prijateljem. Kad Lizo smrša 5 kilograma i objavi to, botovi je napadnu jer mediji žele da se prekomerna težina postavi kao novi cilj, iako je, zapravo, nezdrava – kaže Kanje.


On je istakao da je "demonski" to što neko želi da promoviše gojaznost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lizzo (@lizzobeeating)


Ostavimo po strani da je to moda i Vogue, što nije, neka svako misli da je to privlačno ako želi, ali to je klinički nezdravo. To što ljudi to promovišu, to je demonski – smatra Kanje.


Na društvenim mrežama ova njegova izjava nije naišla na dobar odjek, a mnogi su ocenili da je neukusno to što reper komentariše izgled mlade koleginice.

 

 

makonda-tracker