dopadaju li se vama?

Kažu da ružnija obuća ne postoji, ali... Điđi Hadid uživa u Parizu u jesenjim papučama koje ili obožavate ili prezirete

0

Šta se novi jeseni, a da spaja udobnost sa stilom kakav se očekuje od supermodela?

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Jedna za drugom, ređaju revije, a Điđi Hadid – blista! Popularna američka manekenka i njena mlađa sestra Bela bile su zauzete proteklih sedmica, ovih dana posebno zbog Nedelje mode u Parizu, ali na njima se ne vidi umor.


Slavne lepotice blistaju i s lakoćom na pisti nose i najsmelije odevne varijante, ali mnogi se pitaju kako se tokom Fashion Week-a lepa Điđi oblači u trenucima kada joj nije do poziranja. Ako nas pitate – kako i dolikuje supermodelu!

 

Mama male Kaj obično van piste, snimanja i poslovnih obaveza na prvo mesto stavlja udonost i obično je viđamo u predimenzioniranoj odeći i farmerkama, a pre nekoliko dana je iznenadila pojavivši se u nesvakidašnjim jesenjim papučama.


Điđi je očigledno spakovala svoj omiljeni par obuće za šetnju Njujorkom, koji ima najmanje već godinu dana. U pitanju su UGG papuče, model koji je inspirisan čuvenim čizmama ovog brenda, obućom koja je poznata po tome što je zaljubljenice u modu ili obožavaju ili preziru.

 

1 / 4 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia


Điđine papuče su, konkretno, model Tazz Mule, čija cena trenutno iznosi nešto više od 130 evra. Do sada ih je u Parizu nosila u više prilika, a najefektnije su njene papuče boje svetlog kestena izgledale u spoju sa širokim i svetlim pocepanim farmerkama i sivoplavim džemperom s V-izrezom.

 


Tzv. kućna moda, koja je osvojila svet na početku pandemije virusa korona, očigledno ne odlazi u istoriju, pa je tako na ulicama sve više obuće koja podseća na stil koji se pre očekuje da vidite u dnevnom boravku.

 

1 / 4 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Da li vam se dopadaju Điđine papuče?

 

 

makonda-tracker