on ne odustaje

"Znam kako se osećaš": Reper Kanje Vest na bizaran način uputio podršku Velikoj Britaniji i ponovo šokirao svet (FOTO)

0

Reper Kanje Vest ne prestaje da šokira svojim objavama na Instagramu.

foto: epa-efe / jason szenes, EPA
foto: epa-efe / jason szenes, EPA

Kanje Vest je teško podneo razvod, a čini se da i dalje nije preboleo svoju bivšu Kim Kardašijan, a to ni ne krije različitim objavama koje deli i otvoreno aludira na svoju životnu priču.

 

Reper je ovog puta rešio da pruži podršku Velikoj Britaniji nakon smrti kraljice Elizabete II, ali je to uradio na sebi svojstven, čudan, način.

On je objavio nekoliko fotografija sa tekstom, a na jednoj piše "London, znam kako se osećaš. I ja sam izgubio svoju kraljicu."

Jasno je da misli na Kim Kardašijan, a ovo nije prvi put da on javno pati. Na još bizarniji način je pokušao da pridobije bivšu ženu kada je zastrašivao njenog, sada bivšeg, dečka Pita Dejvidsona. To je išlo toliko daleko da je čak objavio i njegovu smrt.

 

Reper je dosada imao nebrojeno mnogo ispada, a strani mediji pišu i da je Pit Dejvidson zbog njega morao da potraži stručnu pomoć, te da ide na psihoterapiju.

 

– Kanjeova negativnost i ludost bili su okidač za Pita i morao je da potraži psihološku pomoć - rekao je ranije izvor za časopis "People".

 

 

makonda-tracker